Melia Cala d'Or Boutique Hotel

Cala d'Or, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Afstand strand: 950 m
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 58.8 km (51 mins)

Hotelinformation

Luksushotellet ligger i hjertet af Cala d'Or. Ca. 250 m fra hotellet finder man diverse restauranter, barer samt en forbindelse med offentlig transport.

Det stilfulde anlæg er bygget i 2001 og består af fire ét- til toetagers bygninger beliggende i en smuk og traditionel middelhavshave på 7.100 m2. Det råder over i alt 49 værelser, heraf 31 juniorsuiter og 18 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, elevator, café, piano-bar og en trådløs internetterminal. Den indbydende à la carte restaurant er klimatiseret og råder over børnestole. Sidst, men ikke mindst, er der mulighed for at bestille roomservice.

Værelserne er flisebelagte og udstyret med eget badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, safeboks (mod betaling), elkedel samt altan eller terrasse. Endvidere råder juniorsuiterne over et tekøkken.

Hotellet råder over såvel en indendørs som en udendørs swimmingpool - sidstnævnte med integreret børnebassin og solterrasse med poolbar, liggestole og parasoller. Der er desuden mulighed for at slappe af i whirlpoolen, saunaen, dampbadet eller ved en massage (betaling). Hertil kommer et fitnessstudie, ligesom der også er mulighed for at spille golf (på golfbanen "Vall D'Or" ca. 8 km fra hotellet).

Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider