TURIM Presidente Hotel

Praia da Rocha, Portugal Flag - Portugal

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Lufthavn Faro (FAO): 73.8 km (55 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Hotelinformation

Dette indbydende hotel ligger i udkanten af Praia da Rocha og tilbyder en fantastisk udsigt over havet og byen. Hotellet ligger kun en gade fra en sandstrand, som kan nås ved at gå ned ad en trappe. Centrum af Praia da Rocha med butikker, restauranter, barer og diskoteker ligger kun 1500 m væk, og forbindelser med offentlige transportmidler ligger kun 400 m fra hotellet.

Lejlighedshotellet har 107 lejligheder, som er beliggende på 8 etager og kan nås med 3 elevatorer. Receptionen er åben døgnet rundt. Faciliteterne inkluderer bagageopbevaring og pengeskab. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Hotellet tilbyder forskellige faciliteter for gæster med handicap. Kørestolsvenlige faciliteter er tilgængelige. Filmfans vil finde masser af 'lys, kamera, action' i biografen. En række butikker, herunder et supermarked, er gode til at shoppe eller bare surfe på. En have giver ekstra plads til hvile og afslapning i det fri. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue og et legerum. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen eller på parkeringspladsen. Af yderligere tjenester og faciliteter er der børnepasning (mod betaling), biludlejning, lægehjælp, roomservice, vaskeservice og en shuttlebus. En cykeludlejning tilbyder alt det nødvendige udstyr til at udforske det omkringliggende område. Businesscenteret er til rådighed for gæsternes forretningsbehov og tilbyder en faxmaskine.

Aircondition og individuelt justerbar opvarmning sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Gæsterne kan nyde havudsigten fra en balkon eller terrasse. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. Der er et fuldt udstyret tekøkken med køleskab, mikroovn, te- og kaffefaciliteter og ovn. En direkte telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler og WiFi (mod betaling) giver alt det nødvendige for en behagelig ferie. Der er en hårtørrer og et makeup-spejl på badeværelserne, som omfatter en bruser og et badekar. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Hotellet har familieværelser og 107 ikkerygerværelser.

Mens de voksne svømmer et par omgange i den udendørs pool, kan børnene nyde at plaske rundt i deres eget svømmeområde. På solterrassen står parasoller og komfortable liggestole til rådighed. Der er også en snackbar ved poolen. En række aktiviteter såsom cykling/mountainbike, fiskeri og ridning eller mod betaling golf tilbydes på lejlighedshotellet. Vandsport til rådighed på hotellet omfatter windsurfing, kanosejlads, snorkling og dykning. Hotellet tilbyder talrige indendørs sportsgrene, herunder fitnesscenter, bordtennis, bowling, squash og aerobic eller mod betaling billard. Levende musik og en danseklub er også muligheder for underholdning.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en restaurant med klimaanlæg, en café og en bar. Halvpension kan bestilles. Ved morgenmaden serverer gæsterne sig selv til den store buffet. Forskellige retter kan bestilles a la carte til frokost og aftensmad. Personalet står også gerne til rådighed for børnemåltider.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider