nhow Berlin

Berlin, Tyskland Flag - Tyskland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstands center: 5 km
  • Lufthavn Berlin Brandenburg (BER): 22.7 km (28 mins)

Hotelinformation

Det første musik-hotel i Europa ligger i hjertet af Berlin. Hotellet ligger midt imellem de to trendy kvarterer Friedrichshain og Kreuzberg, og i nærheden finder man en masse forskellige barer og klubber samt en helt ny kunst- og modescene. Desuden er der ca. 3,3 km til centrum af Berlin, og gæsterne vil kunne gå til en række forbindelser med offentlige transportmidler på omkring 8 minutter fra hotellet. Den nærmeste busterminal ligger ca. 1,4 km væk, mens der til Alexanderplatz og Fjernsynstårnet er omkring 3,3 km, til Friedrichstraße ca. 4,3 km, til Rigsdagen omkring 5,3 km og til den berømte boulevard Kurfürstendamm ca. 9 km. Berlins messe, Messe ICC, ligger ca. 11 km fra hotellet.

Der er tale om et livsstils-hotel, som er helt unikt i Europa. Det repræsenterer en ny generation af ukonventionelle, livsbekræftende og lokalt orienterede hoteller, som tilbyder enhver verdensborger et hjem. På hotellet handler alting om musik og design, og det er det eneste hotel i Europa med hele 2 professionelle musikstudier. Hotellet blev opført i 2010 og tilbyder i alt 304 værelser fordelt på 10 etager. Af yderligere faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der en foyer, en døgnåben reception med mulighed for at foretage check-out samt safeboks, vekselbørs, elevator og en bar og en restaurant. Endvidere er der en række konferenceindretninger til rådighed, ligesom hotellet tilbyder trådløs internetadgang og mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (begge dele mod betaling).

Hvert værelse er indrettet med eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Endvidere er der dobbelt- eller kingsize senge, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang, safeboks og en minibar på værelserne. Herudover er på alle værelser mulighed for at lave te og kaffe og regulerbart klimaanlæg.

Hotellet tilbyder et fitness-studie og en sauna.

Der stilles en morgenbuffet til rådighed for gæsterne hver dag.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider