Atrium Palace Thalasso Spa Resort

Lindos, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 200 m
  • Afstands center: 16 km

Hotelinformation

Drømmer du om afslapning og selvforkælelse i luksuriøse omgivelser, så er Atrium Palace Thalasso Spa på Rhodos et godt valg til din næste ferie. Her bor du i smukke omgivelser og med adgang til lækre faciliteter for både børn og voksne.

Atrium Palace Thalasso Spa har intet mindre en 4 indbydende poolområder, hvor du kan bade og slappe af på de behagelige liggestole i skyggen fra de høje palmer. Hotellet har en hyggelig atmosfære, som både kommer til udtryk i indretningen og i de mange hyggekroge, som findes rundt omkring på hotellet. Den hyggelige indretning går igen i hotellets værelser, som kan rumme op til 4 personer – og skal du tilføje lidt ekstra luksus til ferien, har du mulighed for at bestille et værelse med egen pool.

For børnene er her masser af underholdning, bl.a. børneklub, børnepool, minigolf, legepladser og minidisco. Så familiens yngste kommer helt sikkert ikke til at kede sig. For de voksne har Atrium Palace Thalasso Spa alle ingredienserne til at komme helt ned i gear – prøv fx det tyrkiske bad eller få en massage.

Atrium Palace Thalasso Spa ligger kun en kort gåtur fra stranden, og bevæger du dig uden for hotellet, kan det varmt anbefales at tage ind til den smukke hvide by, Lindos, som ligger 6 km fra hotellet og er et af Rhodos’ mest populære udflugtsmål.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider