Limak Limra Hotel & Resort

Kemer, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 50 m
  • Afstands center: 5 km
  • Lufthavn Antalya (AYT): 66.3 km (1 hour 6 mins)

Hotelinformation

Luksushotellet ligger lige ved Kirisbugtens strand ca. 8 km vest for Kemer, hvortil der er gode forbindelser med taxi/dolmus. Køretiden til Antalya lufthavn er på ca. 90 minutter.

Dette førsteklasses hotel er på 7 etager og består af 3 bygninger med i alt 737 dobbeltværelser. I hovedbygningen finder man en arkitektonisk imponerende foyer med døgnåben reception, sofagruppe og elevatorer. Til de førsteklasses faciliteter hører et indkøbscenter med forskellige forretninger og en frisørsalon. Gastronomisk kan hotellet tilbyde flere barer, en ikke-ryger-spisesal samt syv klimatiserede à la carte restauranter, hvor man med stor sikkerhed kan finde lige det, man ønsker. Hertil kommer et diskotek. Desuden er der også flere fuldt udstyrede konferencerum og en internetcafé (mod betaling), ligesom man kan bestille vaskeservice og roomservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. For de mindste gæster er der en miniklub (4-12 år), en juniorklub (er kun åben i ferietiden, 13 år og op) samt en legeplads. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads og en garage.

De komfortabelt og samtidig elegant indrettede værelser er klimatiseret og har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv (med musikkanal), internetadgang, minibar/køleskab (ved ankomsten er de fyldt med sodavand, fyldes dagligt) væg-til-væg tæpper, centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan (delvist med havudsigt).

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider