Limak Limra

Kemer, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 0 m

Hotelinformation

Hotel Limak Limra ved Kemer er et populært hotel, hvor gæsterne kommer igen år efter år. Det skyldes ikke mindst hotellets gode service, de mange faciliteter for hele familien og naturligvis den fantastiske beliggenhed direkte ned til stranden.

Hotellets bygninger ligger spredt i en stor, flot have med flere dejlige poolområder, vandrutsjebaner til familiens vandhunde og masser af sjove aktiviteter. Her kan du bl.a. prøve kræfter med minigolf, bueskydning og tennis. Foruden de mange sportsfaciliteter har hotellet også et lækkert spacenter, hvor du bl.a. kan sikre dig den helt rigtige ferieglød med et besøg i det tyrkiske bad.

For børnene er der masser af underholdning i børneklubben, og skulle der være mere energi tilbage, når aftenen falder på, så bydes der op til dans i hotellets minidisco.

Hotellets værelser er pænt og moderne indrettet, og de største kan rumme op til 4 personer. Vil du have mest muligt ud af hotellets beliggenhed, har du mulighed for at bestille et værelse med havudsigt. Maden på Hotel Limak Limra er et kapitel for sig; her bor du nemlig med Ultra All Inclusive (All Inclusive i vintersæsonen), og du kan derfor nyde et stort udvalg af lækkerier i hotellets buffetrestaurant og få tørsten stillet i en af hotellets barer. Alle måltider, drikkevarer og snacks er betalt hjemmefra, så du har det fulde overblik over feriebudgettet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider