Marianna Palace

Kolymbia, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Lufthavn Rhodos (RHO): 29.1 km (33 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i området Kolymbia på østkysten af øen Rhodos. Til den lokale sandstrand er der ikke mere end 400 m fra hotellet. Den berømte, gamle middelalderby Rhodos og landsbyen Lindos ligger begge 25 km væk. Herudover er der til Diagoras lufthavn ca. 27 km.

Der er tale om et moderne feriested med faciliteter af høj kvalitet midt i vidtstrakte udendørs arealer. Hotellet tilbyder klimatiserede fællesområder, en foyer med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out samt vekselbørs, café, bar, fjernsynsstue, morgenmadsrestaurant og en almindelig restaurant. Gæsterne kan også benytte stedets internetadgang mod betaling. Der tilbydes i alt 133 værelser på dette klub-feriested. Af yderligere faciliteter er der en elevator, et spillelokale, en legeplads, en parkeringsplads til bilen og mulighed for at bestille vasketøjsservice.

Værelserne er komfortable og tilbyder en indbydende atmosfære. Hvert enkelt værelse er indrettet med eget badeværelse med badekar og hårtørrer såvel som en altan, en telefon (mod betaling), et fjernsyn og et klimaanlæg. Som en del af standardindretningen tilbydes også safeboks og køleskab.

Swimmingpoolen ligger ved siden af børnebassinet midt i oliventræshaven. Gæsterne kan slappe af i havens kølige klima eller langs swimmingpoolen i en liggestol under et oliventræ eller en parasol, som hotellet tilbyder uden beregning. Ydermere tilbydes der en snackbar langs swimmingpoolen og et fitness-studie. Endvidere har gæsterne mulighed for at spille tennis, bordtennis, pool/snooker og volleyball (nogle af disse aktiviteter er mod betaling). Liggestole står også klar til brug på den nærliggende sandstrand mod betaling.

Feriestedets restaurant tilbyder samtlige måltider i buffetform.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider