Festa Via Pontica

Pomorie, Bulgarien Flag - Bulgarien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • pool_indoor
  • safety_box
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2010, renoveret 2018
  • transfer_time: 15 min
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Gulvtæppe
  • elevator
  • family_room
  • wellness
  • beach_towel
  • nbr_floors: 6
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 260
  • all_inclusive

Hotelinformation

Charmerende, nyrenoveret og tæt på stranden
Festa Via Pontica er hotellet som er gået fra at være en produktiv vingård langt tilbage i tiden, til at være et moderne All Inclusive-hotel. Det er mange år siden. at vingården var i brug, men hotellet har gjort sit yderste for at beholde en del af charmen og i løbet af dit besøg har du mulighed for vinsmagning på hotellet. Hotellet har gennemgået en større opfriskning, der er blevet bygget en ny hotelbygning med dobbeltværelser og restauranten har også et nyt, fint udseende.Her har du en perfekt beliggenhed ved strand og natur. Det hyggelige poolområde indrammes af herlige grønne omgivelser. Hotellet har en spanskinspireret stil, All Inclusive indgår i prisen og du bor i rummelige og friske værelser med plads til op til fire personer.

Et par minutter til stranden
Hotellet ligger kun et par minutters gang fra stranden, hvor der findes solsenge og parasoller. Her kan du koble af og nyde dagen. Hvis du fremviser dit All Inclusive-armbånd ved det anviste område af stranden ved Festa Via Pontica, er der en ”strand-pakke” inkluderet. I denne strand-pakke kan du benytte to solsenge og en parasol uden betaling. Vær dog opmærksom på, at der et begrænset antal af disse ”strand-pakker” til rådighed.På hotellet findes to hyggelige poolområder, hvor både voksne og børn trives. Poolområderne omkranses af grønne arealer, hvilket giver en lun og dejlig fornemmelse.Poolhåndklæder kan lånes mod et depositum. Vælger man ikke at benytte sig af dette, er det en god idé at medbringe dette hjemmefra. Det er ikke tilladt at anvende håndklæder fra hotelværelset ved stranden eller poolen.

I kort gåafstand fra hotellet (ca. 500 meter) ligger vandlandet Sunset Aquapark med hele 32 vilde vandrutsjebaner. Der er også legeområde og andre sjove faciliteter for børn, samt flere grønne områder, hvor du kan slappe af og sole dig. Vandlandet er ikke tilknyttet hotellet, og der skal betales entré. 

Gratis adgang til vandlandet Sunset Aqua Park
Bor du på Festa Via Pontica i løbet af juni, juli og august, indgår der et gratis besøg i vandlandet Sunset Aqua Park i dit ophold. Her kan du suse ned af nogle af de 32 vandrutsjebaner, plaske i poolene og lege hele dagen lang.

Der findes både stejle og vilde vandrutsjebaner for de lidt større børn og eventyrlystne voksne, og mindre vandrutsjebaner og legepladser til de mindste børn.

Hent din voucher til vandlandet i hotellets reception ved ankomst. Tilbuddet gælder bookinger lavet efter 17 januar 2019.

Vinsmagning indgår!
Hotellet har flere restauranter og barer at besøge under ferien.

Hovedmåltiderne serveres i buffetrestauranten og her finder du alt fra friske grøntsager, frugt og desserter samt forskellige stationer, hvor maden tilberedes i selve restauranten. Op til tre gange om ugen arrangeres der forskellige temaer ved middagen.Noget man ikke må misse er et besøg i vinbaren, hvor du kan få en vinsmagning sammen med en god ost- og frugttallerken. Der findes mulighed for at købe vin, som området er kendt for, med hjem – perfekt som souvenir til nære og kære!I løbet af dagen serverer der både drikkevarer og enklere mad i poolbaren samt i snackbaren ved poolen. I lobbyen kan man under eftermiddagen nyde en kop kaffe med noget sødt til. Vil man have en smoothis eller friskpresset juice skal man sørge for at gøre et besøg i juicebaren.I løbet af ferien kan I uden mer-betaling besøge temarestauranten The Garden BBQ Restaurant, som serverer traditionel bulgarsk middag een gang (afhængig af plads og ledighed). Her er det en fast menu og husk at reservere bord i forvejen. 

Mod betaling

Importerede drikkevarer, drikkevarer på flaske.

Internationel børnklub
Den internationale børneklub står klar til at underholde de mindste i familien og arrangerer masser af sjove aktiviteter både inden- og udendørs. Der arrangeres endda også minidisco visse aftenener i ugen, hvor børnene kan danse med sine nye venner. Der findes også en legeplads tilgængelig til børnene på hotelområdet.

Flere muligheder for at aktivere sig
Om dagen arrangeres blandt andet danselektioner, aerobics og vandgymnastik i poolen. Om aftenen kan du nyde aftenshow for hele familien. Hotellet har et fitnessrum til den træningsglade, som vil holde sig i gang under ferien. Der findes også andre faciliteter som billard, volleyball og skak.Vil man sørge for at forkæle sig selv lidt ekstra, hvorfor så ikke gå til frisøren på hotellet? Måske vil man have en helt ny frisure eller bare nyde en vask og føntørring inden middagen.

Mod betaling

Billard og frisør.

Rummelige værelser
Festa Via Pontica har gennemgået et større ombygningsprojekt i løbet af vinteren 2017-18, hvor der er blevet bygget yderligere en bygning med flere nye værelser. På hotellet findes der værelser med plads til op til fire personer. Alle værelser har bekvemmeligheder som TV, centralstyret air condition, deponeringsboks, gratis WiFi, gulvtæppe, morgenkåbe og morgentøfter til voksne.  Alle dobbeltværelser og Deluxeværelser samt de fleste familieværelser har balkon eller terrasse. I dobbeltværelserne er der brusekabine og i Deluxeværelserne samt familieværelserne findes badekar eller brusekabine. Minibaren som fyldes op ved ankomst er inkluderet, derefter er det mod betalning.

Mod betaling

Deponeringsboks, indhold i minibaren efter første opfyldning.

Dobbeltværelse, 2-4 personer
Her bor du i rummelige dobbeltværelser som er cirka 25 m². Her findes to rigtige sengepladser og en ekstraseng, der måler 120x180 cm. Alle værelser har balkon og badeværelse med brusekabine. Værelset kræver minimum to fuldt betalende, der kan maksimalt bo tre voksne eller to voksne og to børn, og det er muligt at få én børnepris. Det er muligt at bestille denne værelsestype som enkeltværelse mod tillæg.

Dobbeltværelserne kan både være i den oprindelige bygning eller i den nyopførte del af hotellet, og kan derfor variere i størrelse, farver og indretning.

Dobbeltværelse Deluxe, 2-4 personer
Deluxeværelserne er cirka 35 m², indredt med kombineret soveværelse og stue med to rigtige sengepladser, sovesofe, et småt bord og stole. På badeværelset findes badekar eller brusekabine. Alle værelser har balkon. Værelset kræver minimum to fuldt betalende, man kan maksimalt bo tre voksne og ét barn og det er muligt at få én børnepris.

Familiesuite, 2-4 personer
Familiesuite er cirka 45 m² med to separate værelser med en dør imellem. Det ene værelse er et soveværelse med to rigtige sengepladser og det andet er en stue med en sovesofa. Familiesuiterne har enten balkon eller terrasse og badeværelse med brusekabine eller badekar.  Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan maksimalt bo tre voksne og ét barn og det er muligt at få én børnepris.

Kobl af og nyd
Hotellet har et fint wellnesscenter som passer perfekt, hvis man vil tage en pause fra solsengen. Så kan du prøve en massagebehandling eller måske manicure og pedicure. Der findes også mulighed for at få i tyrkisk bad, sauna eller bare sidde og slappe af en stund.

Mod betaling

Behandlingerne i wellnesscentret, tyrkisk bad og sauna.

Pomorie
Pomorie er en mindre by som ligger på en lille halvø, der grænser mod havet på den ene side og mod Pomoriesøen på den anden. I det charmerende lille centrum finder du et mindre udvalg af restauranter, caféer samt en lille shoppinggade.

I området ligger flere vindistrikter med vingårde som producerer gode vine. Er man interesseret i kultur og historie skal man sørge for at gøre et besøg i nogle af de velbevarede kirker fra det 16. og 17. århundrede. Her får man et dejligt miks af strand, natur og kultur.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider