Hotel Villas Arausana & Antonina

Vodice, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Lufthavn Split (SPU): 72.3 km (1 hour 6 mins)

Hotelinformation

Hotel Villas Arausana & Antonina består af to bygninger med fælles reception. Husene ligger ved stranden langs strandpromenaden på en lille, rolig halvø og i kort gåafstand til Vodices charmerende centrum.

Roligt, fredfyldt og komfortabelt

Hotellet har en fin pool og solterrasse med solstole og parasol. Vil du være lidt for sig selv kan du tage plads i hotellets solstole, som er fordelt over en stor græsplæne mellem hotellet og stranden. Foretrækker du masser af liv omkring dig, er der kun nogle minutters gang til nogle af byens offentlige strande (liggestol og parasol mod betaling).

Hotel Villas Arusana & Antonina har en fremragende restaurant i sin gårdhave. Her begynder dagen med en varieret morgenmadsbuffet med smuk udsigt over havet. Senere kan du vælge fra en inspirerende á la carte-menu og velkomponeret vinliste.

Tæt på strandpromonaden og ved restauranten ligger hotellets populære bar. Her kan du slappe af med kaffe, et glas vin eller en cocktail og nyde den skønne udsigt over skærgården.

Parkering mod betaling i perioden 1/6-30/9. På øvrige tidspunkter er parkering gratis.

Du kan tage dig til byen Vodice på nogle få minutter. Langs strandpromenaden og i småbådshavnen finder du mange hyggelige cafeér og gode restauranter med masser af fisk på menuen.

Sol, bad og fine udflugter

Byen er kendt for sine strande og fine badevand. Der er strande med anlagte badeterrasser såvel som mindre strande og bugter med småsten og klipper. Bedst kendt er den charmerende Blue Beach-strand, der kan prale af Blue Flag, et kvalitetsmærke for miljø og sikkerhed.

Rundt omkring i byen er der over 100 km vej- og cykelstier, hvilket er perfekt, hvis du vil opdage naturen i nærområdet.

Der er gode udflugtsmål med bil eller båd til de smukke nationalparker Plitvice og Kornatis skærgård samt de middelalderlige byer Sibenik, Zadar, Trogir og Split.

Beliggenhed

Ved standen, et kort stykke uden for centrum.

Du bor således

Du bor på skønne værelser, der er moderne og smagfuldt indrettet med høj bekvemmelighed. Her er bl.a. rigtig skønne senge, trådløst internet, fladskærms-TV med satellitkanaler, pengeboks og minibar. Alle dobbeltværelser har møbleret altan og vender mod havet. Aircondition, opvarmning, væg-til-væg tæppe, pengeskab, sat-tv, internet, minibar, hårtørrer, bruser og toilet.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, morgenmadsrestaurant, udendørspool, solstol, strandservice (mod betaling), bar, diskotek/underholdning, Wi-Fi, parkering (mod betaling), begrænset antal.

Niveauforskel

Ingen niveauforskelle i området.

Tilvalg

Barneseng bookes på forhånd, gratis.

Andet

Daglig rengøring indgår. Sengelinned og håndklæder indgår. Turistskat/Miljøgebyr betales på plads.

3-5 etager, elevator.

Book-tidligt-rabat

10% rabat på bookinger foretaget inden 31/3 2022.

Ankomst

Reception 24 timer. Indcheckningstid: 14:00, udcheckningstid: 11:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider