Kirman Arycanda de Luxe

Okurcalar, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Lufthavn Antalya (AYT): 92.9 km (1 hour 22 mins)

Hotelinformation

Kirman Arycanda de Luxe er et godt valg til en afslappende ferie for både familier og par ved havet. Hotellet ligger lige uden for byen Okurcalar, i et område med masser af hoteller, oven for den fine strand. Herfra har du omtrent den samme afstand til byerne Alanya og Side.

Poolområdet består af en stor fri pool med solterrasse. Liggestole, parasoller og badehåndklæder er inkluderet i servicen. Tilr børnene er der en børnepool samt en separat pool med rutsjebaner. Du når hotellets strand via en smuk skyggefuld have. Ved stranden er der liggestole, parasoller og masser af vandsport (mod betaling).

Gæsterne har fri adgang til hotellets motionsrum, hamambad (tyrkisk bad) og sauna. Hvis du vil have en ekstra forkælelse, er der mulighed for massage, peeling og andre skønhedsbehandlinger (mod betaling).

Hotellets forskellige aktivitetsteams arrangerer sjov og ballade for både store og små. Du kan bl.a. spille vandpolo, prøve vandaerobic, zumba og en masse andet sjov. Til børnene er der klubber (ikke skandinavisk talende personale) for forskellige aldersgrupper, der hygger sig kongeligt uden forældrene. Om aftenen oplyses amfiteatret, og forskellige shows og underholdning er en del af programmet. Et par gange om ugen arrangeres der en pool- eller strandfest samt gallamiddag med live musik. Inden for hotelområdet er der flere barer.

Dit ophold inkluderer All Inclusive, hvor alle måltider, drikkevarer og snacks er inkluderet i prisen. Måltiderne serveres normalt i buffetform i hovedrestauranten. Her kan du smage de lokale retter fra Tyrkiet, men også mad fra andre dele af verden. Varme og kolde såvel som lokalt producerede alkoholholdige drikkevarer er inkluderet mellem kl. 10.00-2.00. Enkelte importerede drinks, cocktails, friskpresset juice, mousserende vin, energidrikke og tyrkisk kaffe tilbydes mod betaling. Hvis du har små børn, er der "Baby Corner" i barområdet i restauranten. Her er der åbent 24 timer i døgnet, og du kan opvarme sutteflasker og få hjælp til andre ting til de små.

Du bor således

Du bor i friske, moderne værelser – alle med altan og centralstyret aircondition. I minibaren er der sodavand (ankomstdag) og vand (under resten af opholdet). Med værdiskab og WiFi (langsomt) på værelset. Aircondition, pengeskab (mod betaling), sat-tv, telefon, internet, minibar, hårtørrer, bad/bruser og toilet. Altan.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, indendørspool-/udendørspool, solstol, strandservice, fitness-center, sauna, spa (mod betaling), bar, diskotek/underholdning, Wi-Fi.

Andet

Daglig rengøring indgår.

Elevator.

Ankomst

Valgfri ankomstdag og mindst 3 nætter. Indcheckningstid: 14:00, udcheckningstid: 12:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider