Monte Rei Golf & Country Club

Altura, Portugal Flag - Portugal

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Afstand strand: 8 km
  • Afstands center: 13 km
  • Lufthavn Faro (FAO): 64.7 km (51 mins)
  • Pool: 2 stk.
  • Nærmeste strand/badested: 8 km
  • Nærmeste centrum: 13 km
  • Bar
  • Restaurant: 2

Hotelinformation

Monte Rei Golf & Country Club er et luksuriøst hotel, der ligger i et naturskønt område lige ved en af Portugals bedste golfbaner, Monte Rei North Course. Her kan du nyde en afslappende ferie med førsteklasses service og et godt udvalg af aktiviteter og faciliteter. Hotellet har to indbydende pools og to børnepools, der er opvarmede fra november til februar. Her kan du slappe af i en liggestol, tage en dukkert, nyde de smukke omgivelser og bestille noget lækkert at drikke i poolbaren.

Hvis du vil have en dag på stranden, ligger Praia da Fábrica cirka otte kilometer væk. Når du vil tage en pause fra golf og badeliv, kan du træne i hotellets fitnesscenter, spille tennis eller deltage i yogatræning. Hotellet tilbyder også mulighed for at leje cykel, hvis du er nysgerrig efter at se mere af omgivelserne. Vil du hellere slappe af, kan du forkæle dig selv med en velgørende massage eller ansigtsbehandling i hotellets fine spaafdeling.

På Monte Rei Golf & Country Club er der flere restauranter og barer af høj standard, herunder gourmetrestauranten Vistas Monte Rei, som har modtaget en stjerne i Michelin-guiden. Læn dig tilbage og nyd de velsmagende retter i en fantastisk atmosfære, hvor udsigten er lige så formidabel som køkkenet.

Monte Rei Golf & Country Club er et godt valg for dig, der ønsker en luksuriøs og afslappet ferie i smukke omgivelser. Her kan du kombinere golf, spaoplevelser, solbadning og svømmeture med god mad og drikke. Hotellet tilbyder rummelige og smukt indrettede lejligheder, hvor du kan vælge at bo i en moderne lejlighed i Clubhouse Residence eller i et tvillingehus/villa med en mere traditionel, klassisk stil. Hvis du vil se mere af Algarvekysten eller tage til den nærmeste by, Tavira, anbefales det at leje en bil.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider