Garden Holiday Village

Alcúdia, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Voksenhotel
  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 5 km
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 66.4 km (57 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i et roligt kvarter i ferieområdet Alcudia. Der afgår offentlige transportmidler ca. 300 m fra komplekset, mens stranden ligger ca. 500 m væk. Ca. 1 km væk ligger Playa de Muros bymidte, hvor man finder et utal af underholdnings- og indkøbsmuligheder, ligesom der kun er 4 km til Alcudias havn.

Hotellet består af en hovedbygning med i alt 130 værelser, heraf 26 enkeltværelser, 52 dobbeltværelser og 52 suiter. Den klimatiserede bygning rummer desuden en foyer med en døgnåben reception og bar/cafeteria med tv-hjørne (satellit-tv). Desuden er der på hotellet en klimatiseret restaurant med et ikke-ryger område og en hyggelig, delvist overdækket terrasse. Hertil kommer en internetterminal (mod betaling). Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Desuden kan de mindste gæster boltre sig på legepladsen. Der tilbydes naturligvis vaskeservice.

De tiltalende værelser er udstyret med eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, minibar/køleskab, klimaanlæg, altan eller terrasse, centralvarme og safeboks (mod betaling). Familieværelserne (max 3 voksne og 1 barn) er indrettet på samme måde, men er større og har et ekstra stueområde (her kan 3. og 4. person sove) og et soveområde, der er optisk adskilt fra resten af værelset.

På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en pool/snackbar. Herudover er der også en whirlpool og en sauna. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at spille tennis, bordtennis, fodbold, basketball, beachvolley, boccia, dart og billard samt skyde med bue og pil, leje cykler/mountainbikes og dyrke motion og aerobic i fitness-studiet (delvist mod betaling). Der er tilmed et stort udvalg af vandsportsmuligheder på stranden. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt aktivitetsprogram med konkurrencer, lege og bingo samt underholdningsaftener med show, dans og film.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider