Hotel Roca Mar

Caniço, Portugal Flag - Portugal

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Lufthavn Madeira (FNC): 10.2 km (11 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i turistområdet Caniço de Baixo på sydkysten af øen Madeira. Ca. 50 m fra hotellet ligger der en lille badebugt med en grusstrand. Desuden er der kun 5 km til den gamle bydel i Funchal. Fra hotellet er der en vidunderlig udsigt ud over Atlanterhavet. I de umiddelbare omgivelser finder man desuden talrige indkøbsmuligheder, barer og restauranter og samt en forbindelse med offentlig transport.

Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er på 3 etager og råder over 100 dobbeltværelser. Bygningen rummer endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Hertil kommer forskellige forretninger, et minimarked, en frisørsalon, en café, en bar, et kasino, en tv-stue, et spillerum og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal, ligesom man også kan leje cykler. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.

De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, king size seng og safeboks (mod betaling). Desuden er alle værelser flisebelagte.

Hotellet råder over hele to swimmingpools (saltvand og ferskvand) med liggestole og parasoller. Desuden er der en sauna, et solarium og et dampbad, ligesom der også er mulighed for at få massage. På stranden er der mulighed for at stå på vandski og jetski, sejle (bananbåd, motorbåd, vandcykel og katamaran), dykke og windsurfe. Sportsbegejstrede kan dyrke aerobic og anden motion i fitness-studiet, ride på heste samt spille bordtennis og billard. Et regelmæssigt aktivitetsprogram sørger endvidere for underholdning og afveksling. Ca. 9 km væk ligger der en golfbane.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider