Hotel Agadir Beach Club

Taghazout, Marokko Flag - Marokko

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Aircondition
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/marokko/agadir/hotel-agadir-beach-club/
  • Bar
  • Restaurant
  • DistanceToTown:
  • Pool
  • DistanceToBeach:

Hotelinformation

Nyd tilværelsen på det skønne hotel, Agadir Beach Club
Agadir Beach Club er et af vores bedste hoteller i Agadir. Her venter der en fortryllende ferie med beliggenhed lige ved strandpromenaden. Hotellet ligger i gåafstand til butikker, restauranter og andre spændende aktiviteter.

Nyd livet ved hotellets skønne poolområde omgivet af svajende palmer og grønne omgivelser. Her finder du behagelige liggestole til ren afslapning, og parasoller hvis du trænger til en pause i skyggen. Er du mere til strand? Så har du adgang til hotellets private strandområde, hvor du også finder behagelige liggestole, eller kan tage en dejlig dukkert i havet.

Men det er ikke kun pool- og strandområdet der er fantastisk på hotellet. Du finder nemlig også mange sjove aktiviteter og faciliteter – for hele familien.

Du kan blandt andet lade børnene lege i den internationale børneklub. Her kan børn i alderen 4-12 år nyde en masse sjove timer med andre små gæster. I børneklubben er der også mini disko, som børnene kan deltage i.

For de lidt ældre er der et fitnesscenter, hvor man kan holde træningen ved lige. Derudover finder du også andre sportsaktiviteter som eksempelvis petanque, dart, vandpolo og beachvolley. Trænger du i stedet til at komme helt ned i gear, så tag forbi hotellets spa (mod gebyr). Her finder du flere behandlinger, hvor du kan få forskellige typer af massage eller slappe af i hotellets sauna.

Stort udvalg af lækre restauranter på Agadir Beach Club
På Agadir Beach Club er der et stort udvalg af forskellige restauranter, som du kan vælge i mellem. Du kan smage på det marokkanske køkken i restaurant Le Marrakech, eller det italienske køkken på restaurant Le Roma. Er du mere til det internationale køkken så har du mulighed for at spise på enten L’International eller Le Gastronome.

Når den lille sult melder sig, kan du købe snacks i L’Oasis, eller nyde kolde forfriskninger i en af hotellets barer, Piano Bar eller Bar Cocktails.

Sådan bor du på Agadir Beach Club
På Agadir Beach Club bor du i fine og lyse værelser, som alle er indrettet med eget badeværelse med toilet og bad. Du kan vælge mellem forskellige værelsestyper.

Eneværelse: Fine værelser med egen balkon/terrasse. Værelserne er indrettet med TV, telefon, gratis WiFi, aircondition, minibar og hårtørrer. På værelset kan der være op til en person.

Dobbeltværelse med havudsigt: Fine værelser på ca. 26 m2 med egen balkon/terrasse og havudsigt. Værelserne er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltmandssenge, aircondition, safeboks, minibar, telefon, TV, badekar, hårtørrer. På værelset kan der bo op til 3 personer.

Familie værelse Superior: Fine værelser på ca. 47 m2 med egen balkon/terrasse. Værelserne er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltmandssenge, aircondition, safeboks, minibar, telefon, TV, badekar, hårtørrer. På værelset kan der bo op til 4 personer, heraf maksimalt 3 voksne.

Familieværelse Superior med havudsigt: Fine værelser på ca. 47 m2 med egen balkon/terrasse og havudsigt. Værelserne er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltmandssenge, aircondition, safeboks, minibar, telefon, TV, badekar, hårtørrer. På værelset kan der bo op til 4 personer, heraf maksimalt 3 voksne.

Pension
Du har morgenmad med i opholdet, med mulighed for at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) eller All Inclusive.

Hvis du er afsted til jul eller nytår, så er der en obligatorisk jule- eller nytårsmiddag på hotellet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider