MH Apartments Suites

Barcelona, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Air condition
  • Lufthavn Barcelona (BCN): 14.7 km (24 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Hotelinformation

Dette lejlighedshotel er beliggende i hjertet af Eixample, 2 gader fra Paseo de Gracia og 5 minutters gang fra Plaza Cataluña. Gæsterne vil finde Las Ramblas omkring 6 minutters gang væk, Sagrada Familia omkring 12 minutters gang væk og Barrio Gótico omkring 20 minutters gang fra hotellet. Stranden ved Port Olimpic ligger ca. 4 km fra hotellet. Den nærmeste metrostation er Urquinaona, omkring 2 minutter fra hotellet. Barcelona lufthavn ligger ca. 20 km fra hotellet. Reus lufthavn ligger omkring 120 km væk.

Lejlighedshotellet har 25 værelser og 15 lejligheder, som er beliggende på 5 etager og kan nås med elevator. Det venlige personale i receptionen besvarer gerne spørgsmål. Bagageopbevaring, pengeskab, biludlejning, vaskeri og møntvaskeri er til rådighed. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer på parkeringspladsen.

Værelserne har en stue, et køkken og et badeværelse. Aircondition og individuelt justerbar varme sikrer behagelige temperaturer. En velkomstgave venter gæsterne. Der er balkon som standard på nogle værelser. Værelserne har en sovesofa. Ekstra senge kan anmodes om. En værdiboks giver sikker opbevaring af gæsternes personlige ejendele. Yderligere funktioner omfatter køleskab, komfur, mikrobølgeovn, te- og kaffemaskine og opvaskemaskine. Derudover er der også en vaskemaskine og et strygesæt. En telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler, en radio, et stereoanlæg, en cd-afspiller, en dvd-afspiller og WiFi (uden ekstra gebyr) findes også. Badeværelserne har en hårtørrer og er udstyret med en bruser og et badekar. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Hotellet har familieværelser, ikkerygerværelser og rygerværelser.

Høje stole er tilgængelige i restauranten.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider