Club Cala Marsal

Porto Colom, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Børneclub

Hotelinformation

Det attraktive lejlighedshotel ligger i et af Porto Coloms turistområder ca. 200 m fra den smukke badebugt. Bymidten med dens mange indkøbs- og underholdningsmuligheder samt den maleriske havn ligger ca. 2 km væk. 200 m fra hotellet finder man desuden en forbindelse med offentlig transport.

Det fuldt klimatiserede hotel har i alt 347 værelser fordelt på 7 etager. Herudover er der et 4.800 m² stort pool- og havelandskab samt en veludstyret foyer med safebokse (mod betaling) og døgnåben reception. Desuden har hotellet en tv-stue, to hyggelige barer og en klimatiseret restaurant. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Herudover er der gode parkeringsmuligheder samt en miniklub og en legeplads.

De smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg, centralvarme og safeboks (mod betaling) samt en altan.

På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med separat børnebassin og snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Herudover kan man spille tennis, bordtennis, beachvolleyball, billard/snooker og squash samt skyde med bue og pil og dyrke henholdsvis gymnastik og forskellige vandsportsaktiviteter. Et dagligt vekslende aktivitetsprogram sørger endvidere for underholdning af såvel store som små. Der ligger desuden en golfbane blot 4 km fra hotellet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider