Vantaris Palace

Georgioupolis, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa

Hotelinformation

Hotellet ligger direkte på stranden i Georgioupoli, i den nordvestlige del af Kreta tæt på landsbyen Kavros-Kournas i regionen Georgioupoli. Fra hotellet er der direkte adgang til landsbyens centrum kun 3,5 km væk. Endvidere ligger Chanias internationale lufthavn ca. 47 km væk og Iraklios internationale lufthavn ca. 100 km væk.

Dette moderne og luksuriøse feriested består af en hovedbygning og en række andre bygninger på hver 2 etager og tilbyder i alt 120 meget rummelige værelser, herunder komfortabel familieindkvartering og luksuriøse suiter med egne swimmingpools. Gæsterne bydes velkommen på det klimatiserede etablissement i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out. Af yderligere faciliteter tilbydes gæsterne safeboks, elevator, aviskiosk, spillelokale, legeplads, café, bar og en restaurant. Gæsterne kan mod betaling også benytte stedets trådløse internetadgang, bestille vasketøjsservice og leje cykler. Herudover kan gæster i bil efterlade deres køretøj på parkeringspladsen.

Alle boligenheder er veludstyrede og rummer regulerbare klimaanlæg og radiatorer samt eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Af yderligere behageligheder på værelserne er der telefon, satellit-tv, safeboks, radio, minibar og altan eller terrasse.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider