Lindos Sun

Lindos, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 500 m
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Rhodos (RHO): 52.9 km (56 mins)

Hotelinformation

Dette charmerende hotel har en bemærkelsesværdig beliggenhed på øen, midt i en smuk vig, 800 m fra den virkelig billedskønne Sankt Paulus-bugt og kirken af samme navn samt 1 km fra landsbyen Lindos og 2 km fra feriestedet Pefkos. Til Diagoras lufthavn er der omkring 50 km fra hotellet.

Hotellet blander det enkle og smarte med klassisk græsk stil. På den måde skabes der i kombination med stedets beliggenhed på en rosemarinduftende bjergskråning og panoramaudsigten over Middelhavet de perfekte rammer for en idyllisk ferie. Her har gæsterne mulighed for at slappe af ved det blå vand i swimmingpoolen og i de skønne omkringliggende haver, med et glas vin, eller mens de betragter solnedgangen i den stearinbelyste aftenstemning i baren ved swimmingpoolen. Hotellet er i harmoni med sine omgivelser og tilbyder en mageløs luftforandring fuld af ro og fred. Ud over de 40 værelser tilbyder dette klimatiserede etablissement også en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out såvel som en safeboks, en vekselbørs og en fjernsynsstue. Ydermere kan gæsterne spise og drikke i caféen, baren og restauranten, ligesom man kan benytte hotellets trådløse internetadgang mod betaling, og gæster i bil kan efterlade køretøjet på stedets parkeringsplads.

Hotellet er bygget i bungalowstil og tilbyder tvillingeværelser, dobbeltværelser og tremandsværelser, som alle har deres egen altan eller veranda. De elegante værelser harmonerer desuden med den enkle natur, man finder på de græske øer. Dog rummer hvert værelse et badeværelse med brusebad og hårtørrer samt et strejf af luksus. Af yderligere standardbehageligheder på værelserne er der telefon, minikøleskab og regulerbare klimaanlæg og radiatorer.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider