Villas Elenite -

Elenite, Bulgarien Flag - Bulgarien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa

Hotelinformation

Bungalowkomplekset ligger direkte ud til stranden kun ca. 500 m fra en forbindelse med offentlig transport. Lufthavnen ligger ca. 40 km væk fra komplekset.

Anlægget blev renoveret i 2003 og råder over i alt 500 dobbeltværelser fordelt på adskillige bungalower. Indendøre er der en døgnåben reception med vekselbørs og safeboks, et par forretninger og en frisør samt et minimarked. Hertil kommer flere barer, en café, flere restauranter, ligesom der også er internetadgang (mod betaling). Naturligvis tilbydes der hjælp i tilfælde af sygdom. Der er endvidere en parkeringsplads og en garage. For de mindste gæster er der en miniklub og en legeplads.

De klimatiserede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt minibar/køleskab og altan eller terrasse. Herudover er der telefon og satellit-/kabel-tv.

På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, liggestole og parasoller. Gæsterne kan endvidere slappe af i whirlpoolen eller i saunaen, ligesom det også er muligt at få en omgang massage. Endvidere er der 5 tennisbaner, robåde, udlejning af cykler og mountainbikes samt et fitness-studie. Gæsterne tilbydes endvidere et underholdende aktivitetsprogram.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider