Aska Bayview Resort

Konakli, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Lufthavn Antalya (AYT): 99.0 km (1 hour 27 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger på en klippetop, ca. 400 m fra Incekum Strand. Restauranter, barer og forretninger ligger blot et par minutters gang fra hotellet, og offentlige transportmidler er tilgængelige fra hovedvejen med forbindelser til de nærliggende byer, herunder det populære feriested Alanya ca. 23 km væk. Til både Alanya Slot, Damlatas Grotter og Manavgat Vandfald er der ca. 50 minutter med offentlige transportmidler, mens der til Antalya lufthavn er omkring 110 km fra hotellet.

Klub-feriestedet består af 3 boligblokke med 153 værelser, som alle ligger hævet med spektakulær udsigt over Middelhavet. Hotellet blev opført i år 2000 og tilbyder moderne indkvartering og en række faciliteter, herunder et mødelokale, forretninger, en frisørsalon, et udvalg af barer, en hovedrestaurant og en a la carte-restaurant, en legeplads og en miniklub. Desuden bydes gæsterne på dette klimatiserede hotel velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, vekselbørs og garderobe. Herudover er der faciliteter såsom auditorium, fjernsynsstue, diskotek og parkeringsplads. Hertil kommer trådløs internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice mod betaling.

De moderne værelser rummer eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, dobbeltseng og egen altan eller terrasse. Til de yderligere behageligheder hører klimaanlæg, minibar (mod betaling), satellit-tv, safeboks (mod betaling), telefon og internetadgang.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider