Vikingen Infinity Resort and Spa

Konakli, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Lufthavn Antalya (AYT): 106 km (1 hour 35 mins)

Hotelinformation

Viking Infinity Resort and Spa er et velholdt og populært hotel med mange aktiviteter, perfekt for hele familien. Ferieanlægget ligger uden for ferieresortet Türkler, lidt over en kilometer vest for Alanya og nær vandlandet Sealanya Dolphinpark. Langs Türkler-hovedgaden ligger der nogle restauranter og caféer, mens du ved rådhuset finder en lille basar, hvor du kan købe tøj, strandudstyr, håndværk og lædervarer.

Hotellet har en stor hovedpool, tre børnepools og et lille vandland med flere rutsjebaner. Der er endvidere en stor solterrasse med liggestole og parasoller samt en poolbar. Via gangbroen når du frem til resortets fine strand med en cool badebro, der er formet som en trekantet harpun. Håndklæder udleveres (mod et depositum) på stedet.

Viking Infinity Resort and Spa har et stort og elegant spakompleks med motionsrum og tyrkisk bad (inkluderet), ligesom der er mulighed for at tilvælge mange forskellige massage- og skønhedsbehandlinger.

I dagtimerne kan du deltage i en række aktiviteter, trænings- og underholdningstilbud, hvoraf de fleste indgår i prisen og ledes af hotellets aktivitetsteam. På stranden er der et stort udvalg af vandsport og udlejning (mod betaling). For de mindste er der en børneklub (ikke-svensktalende) og legeplads. Om aftenen arrangeres der underholdning alle ugens dage.

All Inclusive inkluderer måltider og snacks hele dagen. Morgenmad, frokost og middag serveres i hovedrestauranten, og der er her tale om buffeter. Glæd dig til at smage på det lokale tyrkiske køkken, men der serveres også mad fra andre dele af verden. Varmt og koldt såvel som lokalt producerede alkoholiske drikkevarer indgår i prisen mellem kl. 8.00-2.00. Visse importerede drinks og cocktails samt friskpresset juice, mousserende vin, energidrikke og tyrkisk kaffe tilbydes mod betaling.

Du bor således

Du bor i moderne og farverige værelser med en god komfort – alle med altan. Der er værdiboks samt WiFi på værelset mod betaling. WiFi i fællesarealerne er inkluderet i prisen. Aircondition, væg-til-væg tæppe, pengeskab, sat-tv, telefon, minibar, hårtørrer, bad/bruser og toilet. Altan.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, udendørspool, solstol, strandservice, fitness-center, sauna, spa (mod betaling), tennis, bar, diskotek/underholdning, konferencerum, Wi-Fi, Legeplads.

Andet

Daglig rengøring indgår.

Elevator.

Ankomst

Valgfri ankomstdag. Indcheckningstid: 14:00, udcheckningstid: 12:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider