Rosa Nautica

Malgrat de Mar, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Børneclub
  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 200 m
  • Lufthavn Barcelona (BCN): 80.9 km (59 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i Malgrat de Mar, som er en kystby ved Maresme kyst. Den centrale beliggenhed på stranden med forbindelser til turistområdet i den gamle bydel i Malgrat og den venlige atmosfære gør hotellet til et ideelt sted at holde ferie med familien. Hotellet ligger desuden halvvejs imellem Barcelona og Girona, hvormed gæsterne har mulighed for at nyde alle goder i begge byer. Der ligger også mange barer og forretninger i nærheden. Herudover er der ca. 50 m til Malgrat de Mar banegård. Endvidere ligger Girona-Costa Brava lufthavn ca. 40 km væk, mens der til Barcelona-El Prat de Llobregat lufthavn er omkring 70 km fra etablissementet.

Hotellet tilbyder gæsterne et behageligt ophold med rummelige og komfortable faciliteter samt parkeringsmuligheder, elevator, safeboks, miniklub og nem adgang for handicappede gæster. Faciliteterne er renoverede og veludstyrede. Der ligger en bar på strandområdet foran hotellet. Der er trådløs internetadgang i barområdet og hvileområdet mod betaling. Dette strand-hotel blev totalrenoveret i 2011 og består af i alt 144 værelser. Gæsterne bydes velkommen i foyeren med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out og en vekselbørs. Endvidere kan gæsterne spise og drikke i caféen, baren eller restauranten. Af yderligere faciliteter er der spillelokale, fjernsynsstue, legeplads, mulighed for at bestille roomservice og en parkeringsplads (mod betaling).

Alle de komfortable værelser har eget badeværelse med badekar eller brusebad og hårtørrer samt altan med udsigt til havet eller swimmingpoolen, telefon og fjernsyn med internationale satellit-kanaler (uden beregning, men mod et depositum for at få udleveret fjernbetjeningen). Mod ugentlig betaling tilbydes også en minibar. Af andre behageligheder på værelset er der dobbeltseng, internetadgang og klimaanlæg. Ydermere er der 5 handicapvenligt indrettede værelser.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider