Checkin Blanes

Blanes, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 70 m
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Barcelona (BCN): 85.7 km (1 hour 5 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i Blanes, ved begyndelsen af Costa Brava og inden for kun 65 m af den 5 kilometer lange strandstrækning. Til den nærmeste busstation er der omkring 100 m fra hotellet og til banegården ca. 2 km.

Dette renoverede strand-hotel bliver drevet af familien selv og råder over i alt 155 værelser. Stedet er desuden klimatiseret og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception. Af faciliteter er der også safeboks, vekselbørs og elevator samt en legeplads og en miniklub, hvor de yngre gæster kan boltre sig. Herudover kan gæsterne spise og drikke i restauranten og caféen og slappe af i baren og salonen, ligesom der er en computer med internetadgang og gratis trådløs internetadgang i både baren og receptionen. Gæster i bil kan parkere køretøjet på hotellets garage eller på parkeringspladsen (mod betaling), og man kan tilmed leje cykler på hotellet.

Alle værelser vender ud mod gaden og råder over en terrasse samt eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Af yderligere behageligheder er der telefon, safeboks (valgfri), satellit-tv, radio og klimaanlæg.

Hotellet har 2 udendørs swimmingpools, herunder et børnebassin. Herudover kan gæsterne gøre brug af stedets boblebad, liggestole og haven eller mod betaling spille tennis, minigolf, pool/snooker og bordtennis. Ydermere kan de leje liggestole og parasoller på sandstranden.

Hotellet tilbyder en buffet til morgenmad, frokost og aftensmad.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider