Sunset Apart Hotel

Pétra, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Bar
  • Air condition
  • Lufthavn Mytilini - Lesbos (MJT): 62.3 km (1 hour 10 mins)
  • DistanceToTown:
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/lesbos/petra/sunset-apart-hotel/
  • PoolChildren
  • DistanceToBeach: 400 m
  • Aircondition
  • Bar
  • Restaurant
  • Pool

Hotelinformation

Hold en skøn ferie på Sunset Apart Hotel
I den hyggelige by Petra på den græske ø Lesbos ligger det hyggelige Sunset Apart Hotel. Sunset Apart Hotel har en lækker beliggenhed blot 180 meter fra den skønne strand i Petra by. Her kan du nyde tilværelsen med en slentretur langs vandkanten, en dukkert i havet eller bare en tur med ren afslapning og solbadning. Omkring 600 meter fra hotellet finder du centrum af den hyggelige lille by, hvor du kan nyde gode restauranter, caféer, butikker og en dejlig græsk stemning.

På hotellet kan du slappe af ved det fine og hyggelige poolområde, hvor du både finder behagelige liggestole, parasoller og hyggelige siddekroge. Poolområdet er omgivet af grønne og smukke omgivelser, så du rigtig kan slappe af og nyde livet. I poolområdet finder du også en lækker poolbar, hvor du kan få kolde forfriskninger.

Hvis sulten melder sig, kan du nyde godt af lækre snacks og iskolde drikkevarer i hotellets bar. I hotellets restaurant kan du spise en lækker morgenmad, frokost eller aftensmad. Du kan selvfølgelig også tage en tur ned i byen og spise et lækkert måltid på en af de gode restauranter, mens du nyder stemningen omkring dig.

Sådan bor du på Sunset Apart Hotel
På Sunset Apart Hotel bor du i fine og hyggelige værelser/lejligheder. Du kan vælge at bo i enten dobbeltværelser eller 2-værelseslejligheder.

Dobbeltværelser med balkon: Fine værelser på cirka 20 m2 med egen balkon og udsigt til enten haven eller poolen. Dobbeltværelserne er indrettet med safeboks, køleskab, radio, gratis Wifi, tv, telefon og aircondition. Te- & kaffefaciliteter kan forespørges i receptionen.
På dobbeltværelset kan der bo op til to personer.

2-værelseslejlighed med balkon/terrasse og udsigt til haven: Store lejligheder på ca. 40 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til haven. Lejlighederne er indrettet med aircondition, gratis WiFi, tekøkken, safeboks, komfur, køleskab, fryser og te- & kaffefaciliteter. I lejligheden kan der bo op til to voksne og to børn.

Pension
Hvis du bor i lejlighederne, bor du uden pension, dog har du mulighed for at tilkøbe morgenmad. Bor du i et dobbeltværelse, så bor du inklusive morgenmad.

Mere om Sunset Apart Hotel
Skønt hotel til dig som ønsker en god beliggenhed tæt på både by og strand. Det er muligt at betale for strand-håndklæder til 1 € pr. dag. 

Vær opmærksom på at der kun er tekøkken, te- & kaffefaciliteter i lejlighederne. Det er ikke i dobbeltværelserne. Te- & kaffefaciliteter skal forespørges i receptionen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider