Serita Beach

Anissaras, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Børneclub

Hotelinformation

Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en rolig beliggenhed lige ud til en badebugt med en dejlig sandstrand. Der er desuden ca. 3,5 km til Chersonnissos' bymidte, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Endvidere ligger der et busstoppested lige foran hotellet.

Hotellet, der blev renoveret i år 2004, har en enestående arkitektur og er malet i bløde pastelfarver. Her kan alle aldre nyde en uforglemmelig ferie. Det ligger lige ud til havet og har fordelt på 3 etager i alt 272 værelser, heraf 10 suiter. Bygningen rummer en foyer med døgnåben reception, vekselbørs og elevator samt et minimarked. Herudover er der en souvenirshop, et par opholdsstuer, et pizzeria/en taverna, en butik, en juveler, en frisørsalon, et spillelokale og en klimatiseret restaurant med terrasse og børnestole. Til de mindste gæster er der desuden en legeplads og en miniklub (4-12 år). Ved forespørgsel kan man ydermere bestille en babysitter. Herudover er der også mulighed for at bestille vaskeservice, ligesom hotellet har en parkeringsplads.

De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-tv, radio, stereoanlæg, mini fridge, klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og altan/terrasse.

På de 1.000 m2 store udendørs arealer er der to saltvandspools med børnebassin og en solterrasse med liggestole og parasoller. For de sportsbegejstrede er der desuden mulighed for at dyrke aerobic, sejle med bananbåde, stå på vandski, jetski og windsurfe samt sejle og leje vandcykler. Endvidere kan man spille tennis (to baner med projektørbelysning; mod betaling), bordtennis og billard (delvist mod betaling). Endvidere sørger et sæsonafhængigt aktivitetsprogram for underholdning og afveksling både om dagen og om aftenen samt en græsk temaaften med livemusik.

Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er mulighed for at bestille All-Inclusive.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider