Las Perlas Apartments

Playa del Ingles, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 400 m
  • Lufthavn Gran Canaria (LPA): 29.5 km (22 mins)
  • Kitchenette
  • Outdoor Pool
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning

Hotelinformation

Lejlighederne er beliggende i Avenida Madrid, i umiddelbar nærhed af Playa del Ingles-stranden og de livlige indkøbscentre.

Gæsterne kan nyde den behagelige atmosfære i en af de 8 lejligheder. Det venlige personale i receptionen besvarer gerne spørgsmål. En garderobe, en safeboks, en vekselbørs, en biludlejningsservice, lægehjælp, roomservice og vaskeservice er til rådighed. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Kørestolsvenlige faciliteter er tilgængelige. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer på parkeringspladsen. Aktive gæster, der ønsker at udforske det omkringliggende område på cykel, vil sætte pris på cykeludlejning. Cykelopbevaring er også tilgængelig.

Nogle værelser har som standard en balkon eller terrasse, som giver ekstra plads til afslapning. Værelserne har en dobbeltseng. Gæsterne kan også reservere separate soveværelser. En værdiboks giver sikker opbevaring af gæsternes personlige ejendele. Der er et fuldt udstyret tekøkken med køleskab, komfur, mikroovn, te- og kaffemaskine og ovn. Der er også telefon, tv med satellit-/kabelkanaler og WiFi (uden ekstra gebyr). Badeværelserne er udstyret med bruser. Kørestolsvenlige værelser kan også bookes. Lejlighedskomplekset har 8 ikke-ryger værelser.

Sports- og underholdningsfaciliteterne på komplekset sikrer, at gæsterne har masser af aktiviteter at vælge imellem under deres ophold. Gæsterne kan nyde en forfriskende svømmetur i det udendørs poolområde. En kort pause eller en hel eftermiddag på solterrassen, som byder på liggestole og parasoller, er godt givet ud. Der er mange måder at slappe af eller forblive aktiv på komplekset, herunder windsurfing, en spa og et solarium.

Halvpension kan bestilles. Der serveres morgenmad og aftensmad hver dag.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider