Blaucel

Blanes, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Børneclub
  • Lufthavn Barcelona (BCN): 85.9 km (1 hour 6 mins)

Hotelinformation

Dette hotel ligger i rekreationsområde Blanes kun ca. 150 m fra stranden. Blanes centrum, som rummer omfattende indkøbsmuligheder samt et stort udbud af barer, restauranter og diskoteker, ligger ca. 2 km væk. Lige foran døren er der desuden et stoppested.

Det klimatiserede hotel har i alt 138 værelser fordelt på 6 etager. Den moderne foyer rummer døgnåben reception, elevator og vekselbørs. I hotelbygningen er der desuden konferenceindretninger, bar og restaurant. Børnene kan boltre sig på legepladsen i det 500 m² store haveområde og i miniklubben. Derudover er der vasketøjsservice samt internetadgang. Der er parkeringsmuligheder i garagen og på parkeringspladsen (mod betaling).

De komfortable værelser har alle badeværelse med hårtørrer og altan. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, safeboks (mod betaling) og individuelt regulerbart klimaanlæg.

Hotellet råder over en swimmingpool med separat børnebassin og mod betaling kan saunaen, dampbadet og whirlpoolen også benyttes. Sportsbegejstrede kan desuden dyrke motion i hotellets fitness-studie. Herudover tilbydes gæsterne også et sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Mod betaling kan man spille billard eller bowle, ligesom man finder en golfbane ca. 6 km fra hotellet.

Såvel morgenmad som frokost og aftensmad serveres som buffet. Ydermere tilbydes gæsterne også diverse special- og diætretter. Der er temaaftener 2 gange om ugen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider