Can Simoneta

Canyamel, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 450 m
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 75.6 km (58 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i en tidligere herregård omgivet af pinjetræer kun 14 m fra en klint og kysten. På grund af den enestående beliggenhed ved en klint lige ud til havet er der rig mulighed for at nyde naturens fred og ro. Hotellet har en lille, privat klippebugt, som man kommer til ved at gå ned ad en vindeltrappe, der er hugget ind i klippen. Til Canyamel med de små forretninger, caféer og restauranter er der ca. 500 m hen ad en vej langs havet. Til fods kommer man desuden hurtigt til det nærmeste stoppested (ca. 800 m). Der er endvidere ca. 200 m til en sandstrand. Køretiden fra Palmas lufthavn er på ca. 60 minutter (70 km).

Landhuset, der hører til i den øvre middelklasse, åbnede i marts 2005 og består af to gamle bygninger, der er over 140 år gamle, og som ligger ved siden af hinanden. De er for nyligt blevet renoveret og fremstår i dag som et moderne hotel med 18 værelser. De klimatiserede bygninger rummer en foyer med døgnåben reception, vekselbørs, garderobe og safeboks samt en aflåst cykelkælder, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Endvidere råder hotellet over en sommerstue med bar, en lounge med pejs og en hyggelig café. I morgenmadssalonen og i den klimatiserede restaurant (med børnestole og terrasse med havudsigt) kan man endvidere nyde fremragende måltider. Herudover har hotellets gæster mulighed for at benytte internetterminalen samt bestille roomservice og vaskeservice og få hjælp i tilfælde af sygdom. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.

De elegante og hyggeligt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-tv, internetadgang, minibar, safeboks (mod betaling) og dobbeltseng. Værelserne opvarmes centralt, og klimaanlægget kan man selv indstille. Sidst, men ikke mindst, har nogle af værelserne en terrasse, og de har alle enten udsigt ud over land eller hav.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider