Dreams Calvia Mallorca

Palma Nova/Magaluf, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Voksenhotel
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 29.2 km (25 mins)

Hotelinformation

Et besøg på Dream Calvia Resort & Spa giver dig alle forudsætninger for at skabe et mindeværdigt ferieophold. Her finder du alt, hvad der skal til for at nyde en afslappende ferie: flere pools, restauranter, spa, fitness og selvfølgelig en spektakulær udsigt over Middelhavet.

Resortet har intet mindre end fire udendørspools med stort solbadeområde og hyggelige solsenge. Her får du også adgang til håndklæder, mens der for børnene venter underholdning og aktiviteter i resortets Explorer’s Club og Splash Park. De lidt ældre børn kan tage hen i Core Zone Club - et mødested med aktiviteter, der er specifikt tilrettelagt aldersgruppen.

Resortet er fyldt med gode smagsoplevelser - både til den sulte, den tapasglade og feinschmeckeren. Vælg mellem tre barer, to snacksbarer og en restaurant.

Udnyt også gerne muligheden for en krops- og ansigtsbehandling i kombination med et besøg i det veludstyrede fitnessområde

Beliggenhed

Kun 100 meter fra den populære strand Calvia og en kort gåtur fra centrum af Magaluf.

Du bor således

Du kan bo som en konge i et af resortets 391 nyrenoverede og behagelige værelser. Her blandes den moderne indretning med harmoniske farver, så du kan koble af efter en dag på farten. Samtlige værelser har altan, terrasse eller havudsigt, så du får den bedst mulige oplevelse.

Værelserne har bl.a. en ekstra behagelig madras, roomservice døgnet rundt, valg af pude, minibar, gratis WiFi, 65” smart-TV med satellitkanaler, AC og et stort badeværelse med regnbruser og hygiejneartikler. I de dyrere prisklasser får man også adgang til en kaffemaskine samt en eksklusiv pool og andre særlige områder m.m.

Ankomst

Vær opmærksom på, at i Magalluf, El Arenal, Playa de Palma på Mallorca og Sant Antoni på Ibiza er der en begrænsning for All Inclusive. Det maksimale antal alkoholholdige drikkevarer per person er begrænset til seks per dag, der kan serveres, og disse drikkevarer vil kun blive leveret til frokost og middag (3 hver)

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider