Emmantina

Glyfada, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Afstand strand: 250 m
  • Afstands center: 14 km
  • Lufthavn Athen (ATH): 27.9 km (33 mins)

Hotelinformation

I kraft af hotellets ideelle beliggenhed kan gæsterne opleve arkæologiske seværdigheder, historiske bygninger, museer og katedraler. Der er ca. 200 m til stranden, mens der afgår offentlige transportmidler kun ca. 100 m væk. Endvidere er der kun en mindre gåtur til Glyfadapladsen, hvor man finder moderne indkøbs- og sportsmuligheder, livlige græske taverner, havne og et spændende natteliv. Her er der praktisk talt ingen grænser for, hvad man kan få tiden til at gå med. Fra Glyfada er der ca. 15 km til centrum af Athen. Til Athens lufthavn er der endvidere ca. 25 km.

Der er i alt 80 værelser på dette cityhotel. Herudover rummer bygningen en foyer med safeboks, bar og restaurant. Endvidere er der fleksible konferenceindretninger for alle typer arrangementer. I samhør med gæsterne organiseres passende begivenhedsforløb. Gæsterne kan yderligere benytte sig af hotellets roomservice og vasketøjsservice, ligesom der også er offentlig internetadgang. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.

Hotellet råder over luksuriøse, moderne og rummelige værelser med indbydende altaner, hvorfra man enten har udsigt over Den Saroniske Golf eller bjergene. Værelserne er komfortabelt indrettede og bidrager til, at gæsterne får et behageligt ophold. Alle værelser har klimaanlæg (individuelt reguleret) og er støjisolerede med dobbelt vinduesglas. Herudover er der badeværelse med stikkontakt og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, højhastighedsinternetadgang, safeboks og skrivebord. Hertil kommer brandalarm med sprinkleranlæg, advarselslamper, sirener og nødudgange. Til værelsesdøren hører i øvrigt en elektronisk magnetnøgle.

På hotellet finder man en sauna og en udendørs swimmingpool. Kun ca. 1 km fra hotellet ligger der en helårs, international 18-hullers golfbane, som også bliver brugt til at afholde mesterskaber på.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider