Les Dunes d'Or

Taghazout, Marokko Flag - Marokko

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • DistanceToBeach:
  • DistanceToTown:
  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Aircondition
  • HotelLink:

Hotelinformation

Fantastisk ferie venter på Les Dunes d’or
Tæt ved Agadirs vidunderlige sandstrand finder du det fine hotel Les Dunes d’or. Herfra kan du nyde synet af de smukke palmer, det gyldne sand og det havblå vand.

På hotellet finder du forskellige aktiviteter. Der er fx et stort udvalg af forskellige vandsportsaktiviteter, som fx kajak, paddleboard og surfing. Er du ikke så meget til vandsport, så finder du også aktiviteter som fx bordtennis, tennis, beachvolley petanque, yoga og dart. En ting er sikkert du kommer ikke til at kede dig på Les Dunes d’or.

Når du trænger til en kold dukkert, eller bare afslappende stunder, så kan du bevæge dig ned til hotellets hyggelige poolområde. Poolområdet er omgivet af flotte palmer, hvor du kan nyde en god bog i skyggen, solbade på en liggestol, eller tage en forfriskende dukkert i poolen. Fra hotellet har du også direkte adgang til stranden.

For de yngste er der en international børneklub, hvor børnene kan lave sjove aktiviteter sammen med andre børn.

All Inclusive på Les Dunes d’or
Under dit ophold på Les Dunes d’or skal du heller ikke være bange for at gå sulten i seng. Du har nemlig All Inclusive med i opholdet. Spis på en af hotellets lækre restauranter, eller nyd noget koldt at drikke i en af hotellets barer.

Nyd fx en lækker snack på Le Tarbouche, eller et måltid på l’Océane, hvor du kan nyde en buffet fra det internationale køkken. På Alyacout kan du nyde Marokkanske retter i traditionelle og hyggelige omgivelser. Sidst men ikke mindst kan du også spise på den italienske restaurant L’Andiamo.

Sådan bor du på Les Dunes d’or
På Les Dunes d’or bor du i fine og hyggelige værelser.

Dobbeltværelse med egen balkon/terrasse: Fine værelser på ca. 36 m2. Værelserne er indrettet i en hyggelig stil og i en dejlig afslappende atmosfære. Derudover er værelset indrettet med aircondition, TV, WiFi, minibar (mod gebyr), kaffe & te faciliteter.På værelset kan der bo op til to voksne. Du kan også bo alene på værelset mod et eneværelsestillæg.

Standard dobbeltværelse med egen balkon/terrasse og med udsigt til haven: Fine værelser på ca. 36 m2. Værelserne er indrettet i en hyggelig stil og i en dejlig afslappende atmosfære. Derudover er værelset indrettet med aircondition, TV, WiFi, minibar (mod gebyr), kaffe & te faciliteter.På værelset kan der bo op til tre personer.Du kan også bo alene på værelset mod et eneværelsestillæg.

Familieværelse - 2 dobbeltværelser med connecting door: Fine værelser på ca. 38 m2. Værelserne er indrettet i en hyggelig stil og i en dejlig afslappende atmosfære. Derudover er værelset indrettet med aircondition, TV, WiFi, minibar (mod gebyr), kaffe & te faciliteter.På værelset kan der bo op til fire personer, heraf max to voksne.

Pension
Du bor med All Inclusive.

Er du afsted til jul eller nytår, så er der en obligatorisk jule- og nytårsmiddag.

Mere om Les Dunes d'Or
Det er ikke tilladt at bære shorts eller badetøj i hotellets restauranter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider