Island City Hotel

Rhodos by, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 800 m
  • Lufthavn Rhodos (RHO): 15.2 km (28 mins)
  • DistanceToBeach: 800 m
  • Aircondition
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/rhodos/rhodos-by/island-city-hotel/
  • DistanceToTown:
  • Bar

Hotelinformation

Nyrenoveret hotel tæt på by og strand

Skønt placeret i Rhodos by ligger Island City Hotel, som blev renoveret i 2023. Derfor fremstår hotellet flot og moderne med lækre værelser. Den populære Elli strand ligger 800 meter væk, og her kan du nyde det blågrønne vand, snuppe noget lækker mad eller prøve kræfter med vandsport. Få skridt fra hotellet ligger den hyggelige Mandraki Port, hvor du kan se på både og yachts.

Morgenmad er inkluderet i dit ophold, som du spiser på hotellets restaurant. Andre måltider kan du let finde i nærheden af hotellet, som er omgivet af hyggelige tavernaer og restauranter. Hotellet har sin egen bar, som du kan nyde en drink ved. Vil du shoppe er der også flere butikker, som du kan gå på opdagelse i.

Fra det moderne hotel har du altså et rigtig godt udgangspunkt for at opleve Rhodos by og resten af øen. Flere af byens kendte attraktioner ligger under 1 kilometer væk. Oplev fx Grand Master’s Palace eller tag i Aquarium of Rhodes og se på fisk. Du har også flere muligheder for at komme på udflugter til resten af øen med Bravo Tours.

Sådan bor du
Værelserne på Island City Hotel er elegant indrettede og udstyret med aircondition, safebox, TV, gratis WiFi, minibar samt badeværelse med hårtørrer.

Dobbeltværelse med balkon og udsigt til byen: Værelset er ca. 28 m2 og tilbyder udsigt over det pulserende bybillede. Du har din egen balkon, hvorfra du kan nyde udsigten. Der er plads til én til tre personer, heraf maks. to voksne.

Dobbeltværelse med balkon og skrå havudsigt: Værelset er ca. 28 m2 . Du har din egen balkon, med en skrå havudsigt til havet. Der er plads til én til tre personer, heraf maks. to voksne.

Dobbeltværelse med balkon og udsigt til havet: 
Dette værelse er ca. 25 m2 og byder på en fængslende udsigt over havnen. Der er plads til én til tre personer, heraf maks. to voksne.

Dobbeltværelse superior med balkon og havudsigt: Forkæl dig selv med dette værelse, som er ca. 25 m2 og har havudsigt. Du kan slappe af på din private balkon og fordybe dig i kystlandskabets skønhed. Der er plads til én til fire personer, heraf maks. to voksne.

Suite med balkon og havudsigt: Plads til to til fire personer, heraf maks. to voksne. 

Pension
Dit ophold er med morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension. 

Mere om Island City Hotel
På hotellet har du gratis WiFi

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider