Best Western Hotel Domicil

Köln, Tyskland Flag - Tyskland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

Hotelinformation

Best Western Hotel Domicil ligger i centrum af Bonn, kun 10 minutters gang fra Beethoven-monumentet og Das Bonner Münster. Dette hotel med 4 stjerner ligger 0,5 km fra Beethovens hus og 1,2 km fra Bonn-universitetet. Føl dig hjemme i et af de 44 værelser, der indeholder minibar og fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og der tilbydes kabelprogrammer som underholdning. Værelset har et privat badeværelse med badekar eller bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer telefoner samt pengeskabe og skriveborde. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Altes Rathaus - 0,3 km
Alter Friedhof - 0,3 km
Sterntor (tårn) - 0,3 km
Bonn Christmas Market - 0,5 km
Münster Basilica - 0,5 km
Beethoven-monumentet - 0,5 km
Das Bonner Münster - 0,5 km
Beethovens hus - 0,5 km
Markedspladsen i Bergen - 0,6 km
Rheinisches Landesmuseum Bonn - 0,6 km
LVR-LandesMuseum Bonn - 0,6 km
Bonns Gamle Rådhus - 0,6 km
Heerstraße - 0,6 km
Hofgarten - 0,7 km
August Macke House - 0,7 km

Den foretrukne lufthavn for Best Western Hotel Domicil er Köln - Bonn Lufthavn (CGN) - 22,7 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, hurtig udtjekning og gratis aviser i lobbyen. Planlægger du et arrangement i Bonn? På dette hotel er der et område på 60 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og et mødelokale. Fra en terrasse på stedet kan du nyde den skønne udsigt, og du kan nyde godt af faciliteter, såsom gratis trådløs internetadgang og concierge-tjenester. Andre faciliteter på dette hotel i art deco-stil inkluderer frisørsalon og tv på fællesarealer. Spis dig mæt i eritreiske retter på Red Sea Restaurant, en restaurant, hvor du kan spise udendørs og nyde udsigten til haven. Du kan også blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice (i et begrænset antal timer). Tag forbi baren/loungen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 06.30 til kl. 10.00. Hotelstars Union tildeler en officiel stjernebedømmelse for overnatningssteder i Tyskland. Dette overnatningssted er blevet bedømt til 4 stars.
  • Tillægsgebyr for kæledyr: EUR 15 pr. kæledyr pr. nat
  • Tidlig indtjekning er mulig mod et gebyr (afhænger af tilgængelighed)
  • Gebyr for sen indtjekning
  • Sen udtjekning er mulig for et gebyr (afhænger af tilgængelighed)
  • Gebyr for baby-/barneseng: EUR 16.0 pr. nat
  • Gebyr for ekstra seng: EUR 31.0 pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Det er en politik på hotellet at nægte visse typer af reservationer, som grupper kunne tænkes at foretage, herunder polterabend eller lignende arrangementer.
  • Ét barn, i alderen 12 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Der kan være begrænset adgang til visse faciliteter. Gæster kan kontakte overnatningsstedet for flere oplysninger via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Hotellet tillader kun kæledyr på specifikke værelser, og der gælder desuden andre begrænsninger for kæledyr (der pålægges et tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer). Gæster skal henvende sig direkte til hotellet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for at medbringe kæledyr.
  • Dette overnatningssted har indført foranstaltninger i forhold til øget rengøring og gæsters sikkerhed.
  • Der anvendes desinfektionsmiddel til rengøring af overnatningsstedet. ofte berørte overflader rengøres med desinfektionsmiddel mellem ophold. sengetøj og håndklæder vaskes ved mindst 60 °C.
  • Der er tiltag for at sikre social afstand, personalet anvender værnemidler, der er beskyttelsesskærm mellem personale og gæster i travle områder, der udføres regelmæssig temperaturmåling af personalet og gæster bliver tilbudt håndsprit.
  • Dette overnatningssted har bekræftet, at det følger retningslinjerne for rengøring og desinfektion i henhold til We Care Clean (Best Western).
  • Få flere oplysninger om Best Westerns privatlivspolitik på www.bestwestern.com/privacy.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider