Eleni Beach Aparthotel

Stalis, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 50 m
  • Afstands center: 3 km

Hotelinformation

Eleni Beach er et populært lejlighedshotel med en god, central beliggenhed i feriebyen Stalis. Her har du den dejlige sandstrand lige på den modsatte side af gaden, og tæt ved lejlighederne findes et godt udvalg af barer, butikker og restauranter. Du kan desuden nemt tage den lokale bus til den større ferieby Hersonissos, hvor du finder både natteliv, masser af restauranter og rig mulighed for at købe feriens souvenirs.

Eleni Beach består af 33 pæne lejligheder og studios, som kan rumme op til 6 personer, og alle er indrettet med hyggelige detaljer, der er med til at skabe en dejlig atmosfære. Lejlighederne er desuden indrettet med eget tekøkken, så du nemt kan lave dig en kop kaffe eller et let måltid mad. Vil du hellere slippe for alt, hvad der handler om madlavning og opvask i løbet af ferien, så kan du med fordel tilkøbe All Inclusive, således at alle måltider, snacks, is og drikkevarer er betalt hjemmefra. Måltiderne serveres på det nærliggende Stalis Hotel

Vi anbefaler Eleni Beach til både voksne og børnefamilier, som vil bo i egen lejlighed og tæt ved stranden, når ferien går til Kreta.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider