Gavimar La Mirada Club Resort

Cala d'Or, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 150 m
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 58.2 km (51 mins)

Hotelinformation

Lejlighedskomplekset er beliggende i en rolig sidegade i bydelen Calo des Pou i Cala d'Or Den indbydende strand ligger kun ca. 100 m væk. Endvidere er der kun ca. 2,5 km til lystbådehavnen samt til diverse indkøbs- og underholdningsmuligheder.

Lejlighedskomplekset råder over en 4-etagers hovedbygning med i alt 120 lejligheder. Bygningen indeholder desuden en foyer med en døgnåben reception og 3 elevatorer. Herudover er der en bar, en opholdsstue, en tv-stue med satellit-tv og en klimatiseret restaurant med et ikke-ryger område. Desuden råder hotellet også over klimatiserede selskabslokaler. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. For de mindste gæster er der en legeplads og en miniklub for børn i alderen 4-16 år (6 gange ugentligt om formiddagen og eftermiddagen). Der tilbydes naturligvis vaskeservice.

De tiltalende lejligheder har kombineret stue/soveværelse (her kan der sove to ekstra personer), spisehjørne, separat soveværelse, eget badeværelse med hårtørrer samt et tekøkken med køleskab. Desuden er de udstyret med satellit-/kabel-tv, telefon, safeboks (mod betaling), klimaanlæg og centralvarme samt altan eller terrasse.

I den 4.000 m2 store have, hvor der er et væld af træer, der giver skygge, finder man en swimmingpool med børnebassin, en solterrasse med liggestole og parasoller samt en pool/snackbar. For de sportsbegejstrede er der desuden mulighed for at spille bordtennis, boccia, beachvolley samt dyrke diverse vandsportsgrene, ligesom man mod betaling kan spille billard og leje cykler/mountainbikes. På Cala d'Ors hovedstrand er der et væld af forskellige vandsportsaktiviteter samt en dykkerskole, mens der er ca. 12 km til den nærmeste 18-hullers golfbane. Hotellets sæsonafhængige aktivitetsprogram med konkurrencer, bingo, kurser og lege sørger for afveksling og underholdning. I højsæsonen arrangeres der desuden underholdningsaftener med show og dans. Sidst, men ikke mindst, er der et minidisko.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider