Ilunion Caleta Park

S'Agaró, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Barcelona (BCN): 119 km (1 hour 22 mins)

Hotelinformation

Dette hotel ligger i et turistområde i S'agaro kun få meter fra et shoppingområde med butikker, cafeteriaer, barer, restauranter og diskoteker. Det er beliggende i den sydlige ende af sandstranden Playa San Pol, og der er en skøn udsigt ud over bugten. Der er ca. 1 km til Sant Feliu, 3 km til Playa de Aro samt 100 km til den franske grænse. Ydermere afgår der offentlige transportmidler lige foran døren.

Det hyggelige middelklassehotel er bygget i 1971 og blev renoveret i 2002. Det har på sine 5 etager i alt 95 værelser. Indendøre venter der gæsterne en flot foyer med døgnåben reception, elevator, safeboks, vekselbørs, tv-stue og konferencerum. Ydermere har hotellet en hyggelig café, en bar og en klimatiseret restaurant med en ikke-ryger-afdeling. Naturligvis er der roomservice og vaskeservice. Uden for hotellet er der en legeplads samt mulighed for at parkere.

Værelserne er komfortabelt indrettet og råder over eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, dobbeltseng, minibar, væg-til-væg tæpper, safeboks og centralvarme.

Hotellet råder over en udendørs swimmingpool med poolbar, liggestole og parasoller samt solterrasse. Desuden er der mulighed for at spille billard/snooker, ligesom hotellet også kan tilbyde et underholdende, sæsonafhængigt aktivitetsprogram. Den nærmeste golfbane ligger 3 km væk. På stranden står der liggestole og parasoller til rådighed for gæsterne.

Såvel morgenmad som frokost og aftensmad kan sammensættes fra hotellets buffet. Desuden tilbydes gæsterne også special- og diætretter

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider