Renata

Makarska og Podgora, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Lufthavn Split (SPU): 96.4 km (1 hour 12 mins)

Hotelinformation

Dette lejligheds-kompleks ligger i Makarska, som er et velkendt feriemål for turist ved Makarska Riviera. Naturen har været god mod Makarska og givet byen en naturlig havn mellem halvøerne Osejava og Sveti Petar, hvor Middelhavet på vidunderlig vis forenes med karstlandskabet. Afstanden til den nærmeste strand er bare 200 m. Her kan gæsterne nyde sommervarmen og bade i det azurblå hav eller blot få ro i krop og sjæl ved hjælp af det afkølende og friske klima. Som alternativ hertil kan de tage en tur op i Biokovo-bjergene oven over byen. Lejlighederne ligger kun 500 m fra byens centrum, hvor gæsterne vil kunne finde alle mulige slags forretninger, restauranter og taverner med traditionelle lokale specialiteter. Endvidere ligger banegården lige i nærheden af komplekset, ca. 80 km fra Splits lufthavn.

Lejligheds-komplekset ligger i et parcelhus og består af studie-lejligheder. Lejlighederne er enkelt møbleret, men veludstyrede. Huset er virkelig velholdt, og gæsterne vil utvivlsomt sætte pris på stedets familievenlige atmosfære og typisk dalmatisk gæstfrihed. Gæster i bil tilbydes gratis parkeringsplads.

Lejlighederne minder om studier med al den komfort og alt det udstyr, der skal til for at få en behagelig og afslappet ferie. Hver lejlighed består af et tekøkken, en seng til 2 personer, en altan og et badeværelse med brusebad. Endvidere er lejlighederne udstyret med klimaanlæg og satellit-tv. Hertil kommer sengetøj og håndklæder.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider