Hyde Park Lane Villas

Puerto del Carmen, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
  • Lufthavn Lanzarote (ACE): 8.0 km (10 mins)

Hotelinformation

Lejlighedskomplekset ligger i et meget roligt område af Playa de los Pocillos. Der er ca. 200 m fra hotellet til sand-/grusstranden, til forbindelse med offentlig transport og til centrum med restauranter, barer, pubber, diskoteker og indkøbsmuligheder, mens der ca. er 1 km til lufthavnen.

Anlægget kan med dets 23 villaer tilbyde rolig tilflugt og tilbagetrukkethed for feriens skyld. I foyeren er receptionen åben alle døgnets 24 timer, ligesom der også er vekselbørs og garderobe. Ydermere har gæsterne mulighed for at benytte indretningerne på det naboliggende bungalowkompleks Hyde Park Lane såsom café, kiosk, lille supermarked, bar, klimatiseret restaurant, spisesal, konferencelokale og internetadgang. Her kan man også leje cykler og parkere bilen.

Hver villa har egen have med swimmingpool, der kan varmes op og en solterrasse med hængekøjer, liggestole og parasoller. Endvidere er der 2 soveværelser, stort køkken, 2 badeværelser med hårtørrer, heraf den ene med badekar med whirlpoolfunktion og vaskemaskine. Hertil kommer desuden telefon, satellit-tv, køleskab, mikrobølgeovn, elkedel, safeboks, dobbeltseng og sofagruppe.

Gæsterne har mulighed for at benytte indretningerne på det naboliggende bungalowkompleks Hyde Park Lane. På stranden kan man endvidere leje liggestole og parasoller (mod betaling). Endvidere er der ca. 500 m til en kortbane, ca. 1 km til sportshavnen og ca. 25 km til en golfbane.

Gæsterne har mulighed for at benytte indretningerne på det naboliggende bungalowkompleks Hyde Park Lane.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider