Özkaymak Select

Konakli, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • pool_indoor
  • safety_box
  • medical
  • room_balcony
  • pool_children: 2
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2012
  • transfer_time: 1 time 30 minutter
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Gulvtæppe
  • pool_slides
  • wellness
  • beach_towel
  • room_ac
  • nbr_rooms: 266

Hotelinformation

Dejligt All Inclusive-hotel, der ligger smukt ved en lille fin bugt
Özkaymak Select er et godt All Inclusive-hotel, der ligger smukt ved en lille fin bugt, og lige ved en dejlig strand. Værelserne er alle store og rummelige, og har alle balkon – og det er muligt at bestille værelser med havudsigt. Det er jo skønt at kunne sidde på sin balkon sidst på eftermiddagen og nyde den betagende udsigt over den pittoreske lille strand, hvor du formentlig i løbet af dagen har nydt solens varmende stråler.

Hotellet har flere pools, så det er både muligt at få en forfriskende dukkert på stranden eller i poolen. Den ene pool har også tre fartfyldte og festlige vandrutsjebaner. To pools ligger på hotellet, mens to af dem ligger på søsterhotellet.

Når man rejser på ferie med All Inclusive er det så herligt ikke at skulle tage stilling til hvor man skal spise og hvad tingene koster – det hele er jo betalt hjemmefra. På Özkaymak Select serveres der mad tre gange om dagen i hovedrestaurantens store, åbne buffetområde.

Hvis du har brug for en svalende stund på de varmeste timer om dagen, har den store lobby magelige sofaarrangementer, hvor du kan benytte dig af hotellets Wifi, som er tilgængeligt her, ved poolen og ved stranden. Ved hotellobbyen er der også en stor, hyggelig balkon, hvor du kan sidde og nyde en aftendrink og kigge udover stranden og den charmerende lille bugt, mens solen går ned over en dejlig feriedag.

Lige ved siden af Özkaymak Select ligger deres søsterhotel, hvor nogle af aktiviteterne foregår. Som gæst på Özkaymak Select kan du benytte af faciliteterne på begge hoteller, men måltiderne indtages på dit eget hotel.

Hyggelig, lille strand og flere pools
Den hyggelige, lille strand med solsenge ligger i en skøn og fin lille bugt. Det er en skøn sandstrand, og selvom der er lidt store klipper i vandet, er det stadig en dejlig og betagende strand. Over solsengene er der spændt sejldug ud, så man kan ligge lidt mere skyggefuldt, hvis man ønsker det.

Der ligger en fin stor terrasse med bar lige bagved stranden, og det er jo en nærliggende tanke at tage en solpause og nuppe en kølig øl – eller en af dagens mange is? Det er jo om at benytte sig af fordelene ved at være på All Inclusive-ferie.

Der er flere pools, og den ene af disse har tre vandrutsjebaner, som utvivlsomt vil være et hit blandt vandhundene. To pools ligger på hotellet, mens to af dem ligger på søsterhotellet.

Hotellet tilbyder håndklæde-service, hvor I kan hente låne pool-og strandhåndklæder ved hotellets Spa. Bemærk, at der betales et depositum som naturligvis tilbagebetales, når ferien er forbi.

Nyd de store buffeter på All Inclusive
På Özkaymak Select er All Inclusive inkluderet i prisen. Morgen, middag og aften serveres maden i form af store buffeter i hotellets hovedrestaurant, som både har indendørs og udendørs område.

Du kan også vælge at spise på temarestauranten ”The Ottoman” som serverer lækre fiskeretter en gang i løbet af ferien, husk dog at bestille bord, da denne restaurant er ret populær. Såfremt der er plads kan du også spise uden ekstra betaling en gang under din ferie.

Der er flere barer, som i løbet af dagen serverer kolde forfriskninger og drikkevarer. I snackbaren kan du frit nyde både sen frokost, snacks og drikkevarer i løbet af dagen.

Der er gratis is et par timer om dagen og der kan man altså godt nå at spise et par is, ligesom der også bliver serveret eftermiddagskaffe med kage.

Mod betaling:

Vitamin-bar, Temarestauranten ”The Ottoman” (ved besøg udover den ene gang, som per uge er inkluderet), drinks på diskoteket

Mulighed for mange sjove aktiviteter
Hvad med at udfordre dine medrejsende i et slag tennis, bordtennis, billard, en basket ball-kamp eller måske i beachvolley på stranden? Der er rig mulighed for at være aktiv på ferien, da hotel Özkaymak Select tilbyder mange forskellige aktiviteter.

Der bliver også arrangeret forskellige fællesaktiviteter af hotellets personale, det kan være en festlig omgang vandaerobic eller en udfordrende og sjov vandpolokamp. Udover det som bliver arrangeret i poolen, så arrangeres der også timer i aerobic, step, dart og andre fysiske udfoldelser.

Om aftenen er der ofte underholdning i form af shows.

Hotel Özkaymak Select ligger tæt ved Avsallar centrum, hvor der er både shopping og spisemuligheder. Det ligger også tæt ved hovedvejen mellem Alanya-Antalya, hvor der er gode busforbindelser til Alanya og Manavgat. Der er ca. 22 km til Alanya.

Mod betaling:

Lys på tennisbanen om aftenen

Børneklub for familiens børn
Özkaymak Select har deres egen internationale børneklub for børn mellem 4-12 år. Her kan børnene lege med andre børn i deres egen alder, og der bliver arrangeret forskellige lege og hygge sammen.  Børneklubben er åben både om formiddagen og om eftermiddagen, så der er en lille naturlig pause til at nyde frokosten sammen med familien. Børneklubben kan være både på hotellet og søsterhotellet.  

Der er en lille legeplads for de mindste, som er overdækket med sejldug for at tage lidt af solens stråler, når ungerne leger rundt.

Vælg et værelse med fantastisk havudsigt!
På Özkaymak Select kan du vælge imellem flere forskellige værelsestyper. Værelserne er beskrevet herunder:

Alle værelserne på Özkaymak Select store og rummelige og har alle balkon. Der er aircondition, tv, minibar som er fyldt ved ankomst, deponeringsboks, brusekabine eller badekar, hårtørrer og telefon. Der er gulvtæppe på alle værelserne.

Dobbeltværelse, 2-4 personer
Disse værelser er 40 m² og holdt i rolige, behagelige farver. Værelset er rummeligt og funktionelt indrettet. Der er balkon med landudsigt, det er muligt at bestille med havudsigt mod betaling. Der er tre rigtige sovepladser samt en sovesofa. Denne værelsestype kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max. fire voksne og det er muligt at få barnepris på 1 barn. Det er muligt – mod tillæg – at bestille værelset som et enkeltværelse. 

Familieværelse med havudsigt, 3-5 personer
Denne værelsestype er på ca. 45 m², og er indrettet funktionelt og holdt i behagelige, rolige farver. Der er to dobbeltsenge og en sovesofa. Der er balkon med havudsigt, og det er skønt at sidde på balkonen og nyde udsigten udover stranden og den lille bugt.

Denne værelsestype kræver mindst tre fuldt betalende, der kan bo max. fem voksne og det er muligt at få barnepris på to børn.

Familiesuite med havudsigt, 3-5 personer
Denne værelsestype er på ca. 50-55 m², og er meget rummeligt. Det er indrettet funktionelt og holdt i behagelige, rolige farver. Der er en stue og et separat soveværelse med totalt fire rigtige sovepladser, samt en sovesofa. Der er balkon med havudsigt, og det er skønt at sidde på balkonen og nyde udsigten udover stranden og den lille bugt.

Denne værelsestype kræver mindst tre fuldt betalende, der kan bo max. fem voksne og det er muligt at få barnepris på to børn.

Hvad med en tur i hamam?
Hvis du gerne vil holde formen ved lige og være lidt aktiv på din ferie, så er der også mulighed for det i hotellets fitnesslokale, som har forskellige træningsmaskiner. Hvis du derimod gerne vil slappe lidt af, så er det muligt at koble heeelt af i det tyrkiske bad (hamam) eller saunaen, som er inkluderet i All Inclusive-prisen. Du kan også tage en dukkert i hotellet indendørs pool.

Mod betaling

Spa-behandlinger.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider