Sentido Orka Lotus Beach

Içmeler, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Børneclub
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 2 km

Hotelinformation

I udkanten af den hyggelige ferieby, Icmeler, og midt mellem frodige bjergskråninger og havet finder du en ægte familieoase - Sentido Orka Lotus Beach. Hotellet har, foruden en fantastisk smuk beliggenhed, sin egen private strand, et vandland med vandrutsjebaner og en splashpool. Familiens vandhunde kommer derfor til at elske Sentido Orka Lotus Beach.

Kombinationen af gode faciliteter og de smukke omgivelser vil uden tvivl få dig helt ned i gear, og skal du lige have lidt ekstra selvforkælelse til at nå i mål, så er hotellets spacenter klar med en afslappende massage (mod betaling). Blandt hotellets andre faciliteter finder du bl.a. et fitnessrum samt mulighed for at deltage i yoga og aerobics. For børnene er her en børneklub og minidisco.

Vil du på opdagelse uden for hotellet kan du nemt tage den lokale bus ind til centrum af Icmeler, og det kan også varmt anbefales at tage en tur ind at opleve Marmaris’ hyggelige centrum.

Værelserne på Sentido Orka Lotus Beach er pæne og kan rumme op til 4 personer. Vil du have det fulde udbytte af hotellets smukke beliggenhed, har du mulighed for at bestille et værelse med havudsigt. På Sentido Orka Lotus Beach er dit ophold med Ultra All Inclusive, og du kan derfor nyde feriens måltider, snacks og drikkevarer vel vidende, at det hele er betalt hjemmefra.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider