Flacalco Hotel & Apartments

Cala Ratjada, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 600 m
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 80.0 km (1 hour 5 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Hotelinformation

Dette lejlighedshotel ligger ca. 500 m fra stranden (sand, sten/brosten) i et livligt kvarter lige i hjertet af Cala Ratjada. Herfra kan gæster nemt udforske området, og der er mange muligheder for fritidsaktiviteter i nærheden. Mallorca - Palma de Mallorca (PMI) Lufthavn ligger cirka 50 km væk.

Lejlighedshotellet blev moderniseret i 2022. Hotellet har 2 elevatorer og råder over 93 ikkerygerværelser. Receptionen er åben døgnet rundt. Faciliteterne på hotellet inkluderer bagageopbevaring, pengeskab og valutaveksling. Der er trådløs internetadgang på offentlige områder. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Lejlighedshotellet har en række faciliteter for gæster med handicap. Hotellet har faciliteter for kørestolsbrugere. Hotellets grund har en legeplads og en dejlig have. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue og et bibliotek. Yderligere tjenester og faciliteter omfatter biludlejning, lægehjælp, en transportservice og en shuttlebus til hotellet. Aktive gæster, der ønsker at udforske det omkringliggende område på cykel, vil sætte pris på cykeludlejningen (mod betaling). Cykelopbevaring er også tilgængelig. Et businesscenter med projektor og flipover og kuglepenne er tilgængeligt.

Aircondition og centralvarme sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Gæsterne kan slappe af på balkonen eller terrassen. Gæsterne er sikre på at få en god nats søvn i sovesofaen. Ekstra senge eller børnesenge kan leveres efter anmodning. Der er også værdiboks og skrivebord. Der er et fuldt udstyret tekøkken med minikøleskab, mikroovn, te- og kaffefaciliteter og ovn. En telefon, satellit-tv, et vækkeur og WiFi giver alt det nødvendige for en behagelig ferie. Badeværelserne har bruser og badekar. Der er hårtørrer, makeupspejl og badekåber. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter. Der kan bookes 1 kørestolsvenligt værelse. Familieværelser er tilgængelige for forældre med børn.

Gæsterne kan nyde en forfriskende svømmetur i det udendørs poolområde. Der er en terrasse med liggestole og parasoller. Forfriskende drinks serveres i snackbaren ved poolen. Fritidsmulighederne på lejlighedshotellet omfatter billard og vandreture. Mod betaling kan gæsterne også spille golf, paddle-tennis, ridning og dykning. En danseklub byder på sjov og underholdning.

En buffetrestaurant, en café, en bar og en lobbybar er til rådighed for gæsterne. Bed and breakfast tilbydes som cateringmulighed. En kontinental morgenmad garanterer en god start på dagen. Diætmad, glutenfri måltider, vegetarretter og økologisk mad kan tilberedes efter anmodning. Hotellet tilbyder et udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider