IC Green Palace

Lara, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 500 m
  • Afstands center: 25 km
  • pool_indoor
  • safety_box
  • medical
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2003, senest renoveret i 2018
  • transfer_time: 30 min
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Parket
  • elevator
  • pool_slides
  • wellness
  • beach_towel
  • nbr_floors: 5
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 429
  • all_inclusive

Hotelinformation

Super-smukke og grønne områder
IC Green Palace er et dejligt All Inclusive-hotel i Lara med mange gode faciliteter for børnefamilien. Inspirationen fra den balinestiske stil, som fremhæver de grønne og frodige omgivelser, ses mange steder på hotellet.

De dejlige poolområder ligger i et frodigt miljø fyldt med blomster, palmer og nåletræer. Med fire skønne poolområder og en bred sandstrand med pier er der masser af bademuligheder. Det imponerende vandland har syv farverige vandrutsjebaner, og de små kommer til at elske børnepoolen med struktureret leg og sjovt plaskeområde.

Børnene vil elske børneklubben på IC Green Palace hvor der arrangeres kreative og sjove aktiviteter, såsom pizzabagning, olympiske turneringer og sandslotsbygning.

Det brede og velsmagende udvalg i All Inclusive programmet giver dig mulighed for bare at læne dig tilbage og blot at nyde det store udvalg. Morgenmad, frokost, middag, snacks, is og drikke – alt er inkluderet i prisen! Der er også hele fem temarestauranter på hotellet.

Det her hotel indgår i Holiday Collection, hvor du finder vores fire- og femstjernede hoteller med lækre faciliteter for hele familien. Vil du kunne benytte dig af alle faciliteterne på IC Green Palace, men bo i mere luksuriøse omgivelser med pool lige ved værelset, kan du vælge nabo- og søsterhotellet IC Residence, som er en del af vores Premium Collection.

Hele fire skønne poolområder
IC Green Palace har fire skønne pool-områder i smukke grønne omgivelser med svajende palmer og blomstrende buske. Uanset om du vil slappe af ved stillepoolen, om du vil være med til de mange aktiviteter i aktivitetspoolen eller tage en forfriskende dukkert i indendørspoolen, vil du mærke den herlige afslappede feriestemning!

Børnenes favorit er det flotte vandland i kulørte farver, som har syv spændende vandrutsjebaner. I forlængelse af børneklubben er der også en plaske-pool med legeudstyr i glade farver samt børnepool med skyggende solsegl for familiens mindste.

Nyd også hotellets dejlige sandstrand. Her er både strandbar og en pier, hvorfra du kan tage forfriskende dukkerter i havet. bemærk at vandet bliver hurtigt dybt, så hold øje med børn i vandet.

Mod betaling

Visse vandsportsaktiviteter.

Isbar og fem temarestauranter!
IC Green Palace har et bredt All Inclusive-udbud. Hovedrestauranten er lys, indbydende og hyggeligt indrettet og opdelt i mindre afdelinger. Det store buffetbord har alt fra spændende tyrkiske specialiteter til velkendte internationale retter.

Der er en stor snackbar, som i løbet af dagen serverer lettere retter og fristende snacks.I strandbaren kan du nyde en mere enkel frokost, og om eftermiddagen kan du smage de lækre tyrkiske pandekager gözleme. Der er også en isbar og en fryser med is fra international mærker – og da det er All Inclusive kan du tage lige så mange du vil!

IC Green Palace har flere barer og lobbybaren er åben 24 timer i døgnet, og her er der også live musik flere aftener om ugen. Lokale, samt visse importerede drikkevarer, indgår i All Inclusive-udbuddet.

Du kan også spise på en af hotellets fem temarestauranter mod et bookinggebyr. Her kan du vælge mellem steakhouse, fisk, mexicansk, italiensk og sushi/teppanyaki. Du bør bestille bord mindst to dage i forvejen. På den italienske restaurant med udsigt over Middelhavet er der en romantisk stemning og her skal man være mindst 12 år gammel.

Mod betaling

Visse importerede drikkevarer, bookinggebyr på temarestauranterne.

Herlige aktivtiteter i børneklubben
På IC Green Palace vil børnene have en fest i den store internationale børneklub. Her kan de deltage i forskellige herlige lege, bagning, kreative aktiviteter og bruge de sjove faciliteter som poolen med bolde, et mindre legeland, brætspil, en lille trampolin og legebiler. Ved børnepoolen er der et nyt plaske-område– et fantastisk farverigt og livligt område, hvor børnene kan løbe rundt og hygge sig.

Børneklubben arrangerer også små udflugter ned til stranden, hvor børnene kan lege eller deltage i små konkurrencer. Børneklubben er for mellem 4-12 år. For de ældre er der også en ungdomsklub, hvor teenagerne kan se film, spille spil og konkurrere i bordfodbold sammen med jævnaldrende fra andre lande.

Når mørket falder på og diskotekslyset tændes, samles forældre og søskende til minidisco, hvor børnene laver danseopvisning, og viser det som de har lært og øvet i børneklubben.

Sjove aktiviteter og flotte shows!
På IC Green Palace er der gode muligheder for både afslapning og aktiviteter. Her er squash- og tennisbaner, aerobics, minigolf, vandgymnastik, billard, bowling og en spillehal med et hav af spillemaskiner.

Derudover er der også lidt mere anderledes aktiviteter, som ikke kan opleves på alle vores hoteller: pilates, latinsk dans og luftgeværskydning. Du kan også besøge det hyggelige og stemningsfyldte spa med blandt andet tyrkisk hamam. Hotellets fitnesscenter er oplyst af store vinduer, som vender ud mod pool-området. Du kan også nyde en aftendrink til livemusik i lobbybaren næsten hver aften eller besøge diskoteket.

Hotellet byder også på et godt underholdningsprogram med aftenshows i form af musicals, danseopvisninger og cirkuskunstner. Du er selvfølgelig også velkommen til at deltage i de arrangerede strandfester eller at teste dine færdigheder på scenen til karaoke foran venner og familie.

Der er fri wifi på både hotelområdet og på værelserne.

Mod betaling

Oplyst tennisbane, billard, bowling, spillehal, visse vandsportsaktiviteter, frisør.

Smagfuldt indrettede værelser
Værelserne på IC Green Palace er lyse og smagfuldt indrettede i beige og blå nuancer. Alle værelser har central aircondition, tv, hårtørrer, morgenkåbe og tøfler, telefon, wifi, balkon eller terrasse, safety boks samt minibar, som dagligt fyldes med vand, juice, læskedrikke og øl – selvfølgelig en del af All Inclusive! 

Dobbeltværelse landudsigt, 2-3 personer
Et klassisk dobbeltværelse på 26 m² med to rigtige sengepladser, sminkebord, badekar og en lille lænestol. Den tredje person sover i ekstraseng på 190x90 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max tre voksne og der er mulighed for én børnepris. Du har mulighed for at bestille denne værelsestype som enkeltværelse, mod tillæg. 

Dobbeltværelse til fire personer, 2-4 personer
Disse dobbeltværelser på 26 m² minder om de normale dobbeltværelser, men har to rigtige sengepladser og yderligere to senge, som kan foldes ned fra væggen (200x90 cm). På badeværelset er der badekar. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, der kan bo max to voksne to børn, og det er muligt at få to børnepriser.

Familiesuite, 3-5 personer
Rummelige suiter på 52 m² med to soveværelser med sminkebord og opbevaringsområde. Her er to badeværelser, hvor det ene er med badekar og det andet med brusebad, og herudover et opholdsrum med TV. Der er fire rigtige sengepladser, og den femte person sover i ekstraseng på 190x90 cm. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, og der kan bo max fire voksne og et barn. Det er muligt at få børnepris på to børn. 

Forkæl dig selv i private omgivelser
Når du vil slappe lidt ekstra af, kan du besøge IC Green Palaces fine spaområde. Den romantiske belysning og de velduftende olier og bidrager til den rolig og afslappende atmosfære. Du kan benytte saunaen, hvilerummet og hamam-rummet helt frit. Her kan du også nyde boblerne i jacuzzien eller få en skøn peeling eller massage.

Mod betaling

Behandlinger i spaen, jacuzzi.

Bæredygtighed og grønne initiativer
Hos Nazar har vi spurgt de hoteller vi samarbejder med hvad de gør for at passe på vores miljø og hvilke bæredygtige og grønne initiativer de pt. har igangsat.

Fælles for alle hotellerne er at de egentlig gør væsentligt mere end vi forventede, og ligeledes er der store overvejelser i gang om hvorledes de fremover kan igangsætte endnu flere initiativer.

På IC Green Palace har de blandt andet taget følgende initiativer:

• Overskydende mad fra hotellet bliver donereret til et center, der tager sig af hunde og katte, som lever på gaden.

• IC hotellerne arrangerer miljøprojekter og kampagner for skolebørn for at øge deres opmærksomhed omkring hvorledes vi holder kloden ren og sikker.

• Glemte ejendele og hittegods, som er blevet glemt på hotellet, bliver efter seks måneder doneret til trængende studerende.

• Hotellet støtter projektet“ Let my daughter go to school”, hvor der bliver samlet ind til fattige familier, så deres døtre har mulighed for gå i skole.

• Stranden er tildelt Blue Flag, som bevis på, at hotellet har sundt svømmevand, veludstyret strand og fokus på miljøoplysningsaktiviteter. Hotellet har også deltaget i projektet ”Indigo Turtle”, som har adopteret 115 skildpadderunger.

Vigtigt at vide inden du bestiller din rejse
Den italienske restaurant henvender sig til voksne, og man skal derfor være mindst 12 år. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider