El Kantaoui Center and Spa

Sousse, Tunesien Flag - Tunesien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Lufthavn Enfidha-Hammamet (NBE): 37.9 km (35 mins)

Hotelinformation

Beliggenhed

På El Kantaoui Center i Port El Kantaoui bor du tæt på Port El Kantaoui-havnen og Port El Kantaoui Beach. Dette hotel har 4 stjerner og ligger relativt tæt på Sousse strand og Olympiastadion.

Værelser

Føl dig hjemme i et af de 515 gæsteværelser med minibar. Værelserne har private balkoner. Satellit-tv sørger for underholdningen, mens internet/wi-fi tilbydes mod et tillægsgebyr. Privat badeværelse har dybe badekar og gratis toiletartikler.

Underholdning, spa, premium faciliteter

Slap af på deres fuldt udstyrede spa, hvor du kan nyde massage og ansigtsbehandlinger. Nyd sol og strand på den private strand eller benyt dig af deres natklub og fitnesscenter. Dette hotel har også wi-fi (mod tillægsgebyr), børnepasning og spillehal/-rum.

Restauranter

Dette hotel tilbyder både all inclusive-priser og priser kun for værelset. Mad og drikke på restauranter inden for området er inkluderet i all inclusive-prisen. Der kan pålægges tillægsgebyrer på visse restauranter for særlige middage, retter, drikkevarer og andre bekvemmeligheder. Du kan nyde lækker mad, når du bor på El Kantaoui Center. Vælg mellem 2 restauranter og deres café. Her er også døgnåben roomservice. Tørstig? Sluk din tørst på deres bar, strandbar eller poolbar. Der er inkluderet gratis morgenbuffet.

Faciliteter for forretningsrejsende

Gæster har adgang til blandt andet højhastighedsinternet (mod tillægsgebyr), business-center og limousine- og taxabestilling. Planlægger du et arrangement i Port El Kantaoui? Dette hotel har event- og konferencefaciliteter på op til 884 kvadratmeter, herunder konferencecenter og mødelokaler. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider