Kalima Resort & Spa, Phuket

Patong beach, Thailand Flag - Thailand

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Lufthavn Phuket (HKT): 31.8 km (50 mins)

Hotelinformation

Overnatter du ved Kalima Resort & Spa, Phuket, som ligger ved havet i Patong, er du kun 5 minutters kørsel fra Patong Strand og Kalim Strand. Dette resort 5 ligger 5,2 km fra Kamala Strand og 6,2 km fra Bangla Road. Føl dig hjemme i et af de 190 værelser med individuelt design, der desuden har køleskab og minibar. Værelserne har privat balkon eller terrasse. Der er et 46-tommers LED-tv med satellitkanaler, som sørger for underholdningen, og med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet. Værelset har et privat badeværelse med gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Kalim Strand - 1,7 km
Patong Strand - 2,4 km
Nurul Islam Moské - 3,1 km
Bangla Road - 3,9 km
Det Kongelige Paradis' Nattemarked - 3,9 km
Banana Walk - 3,9 km
Paradise Complex - 4 km
Patong Hospital - 4,1 km
Central Patong - 4,2 km
Jungceylon Indkøbscenter - 4,3 km
Big C Market Kamala - 4,5 km
Nanai Road - 4,5 km
Bangla Boksearena - 4,6 km
Baan Saan Marked - 4,7 km
Tsunami Memorial - 5,1 km

Den foretrukne lufthavn for Kalima Resort & Spa, Phuket er Phuket (HKT-Phuket International) - 28,6 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, limousine- eller luksusbilservice og hurtig indtjekning. Dette resort tilbyder arrangementfaciliteter, såsom et konferencecenter og et mødelokale. Gæster tilbydes lufthavnstransport tur-retur mod et tillægsgebyr, og gratis parkeringsservice findes desuden på stedet. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan slappe af og nyde massage, kropsbehandlinger samt ansigtsbehandlinger. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, som omfatter 2 udendørs swimmingpools, 4 spabade og en sauna. Andre faciliteter på dette resort inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og gavebutik/aviskiosk. Med den gratis shuttletransport kan du komme både til stranden og indkøbscentret i nærheden. Få en bid mad på Malika Terrace, en restaurant, hvor du kan nyde godt af baren/loungen og udsigten til haven. Du kan også blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice døgnet rundt. Dette resort har en pool, hvor du kan nyde en forfriskende dukkert, mens du bestiller din yndlingsdrink i poolbaren. Engelsk morgenmad tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 06.00 til kl. 10.30.
  • Gebyr for engelsk morgenmad: 750 THB for voksne og 350 THB for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for ekstra seng: 2200 THB pr. dag

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette resort inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Børn i alderen 12 år eller derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Der kan være begrænset adgang til visse faciliteter. Gæster kan kontakte overnatningsstedet for flere oplysninger via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider