Friendly City Hotel Oktopus

Köln, Tyskland Flag - Tyskland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

Hotelinformation

Friendly City Hotel Oktopus ligger i Siegburg, blot 1 minutters kørsel fra Oktopus og 6 minutters kørsel fra Aggua Troisdorf. Dette hotel med familievenlig profil ligger 5 km fra Bilderbuchmuseum Burg Wissem og 6 km fra Bergisches Land. Overnat i et af de 86 værelser, der indeholder LED-tv. Sengen på dit værelse er udstyret med Select Comfort-madras. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Oktopus - 0,1 km
Bergisches Land - 1,3 km
Aggua Troisdorf - 3,5 km
Bilderbuchmuseum Burg Wissem - 4,6 km
Bergisches freilichtmuseum Lindlar - 6,7 km
Golf Course Bonn - 8 km
Sieben Hills Nature Park - 10 km
Krewelshof - 11,1 km
Badestelle Rotter See - 12 km
Badestelle Siegfähre - 12,4 km
Gallery Acht P - 13,8 km
Kulturcenter Brotfabrik - 14 km
Golfclub Schloss Auel - 14,3 km
Kennedybrücke - 14,7 km
Golfanlage Clostermanns Hof - 14,7 km

Den foretrukne lufthavn for Friendly City Hotel Oktopus er Köln - Bonn Lufthavn (CGN) - 19,5 km

Gæsterne har blandt andet adgang til gratis aviser i lobbyen, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Planlægger du et arrangement i Siegburg? På dette hotel er der et område på 2150 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og mødelokaler. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet. Tag en dukkert i en af de 3 indendørs swimmingpools, eller nyd de andre rekreative faciliteter, inklusive et gratis vandland og en sauna. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang, shopping på stedet og bryllupsfaciliteter. Nyd et måltid på restauranten, eller bliv på værelset, og nyd godt af dette hotels roomservice (i et begrænset antal timer). Afslut dagen med en drink eller to i baren/loungen. Gratis kontinental morgenmad serveres dagligt fra kl. 06.30 til kl. 11.00. Hotelstars Union tildeler en officiel stjernebedømmelse for overnatningssteder i Tyskland. Dette overnatningssted er blevet bedømt til 3 star Superior og vises på denne side som 3,5 stjerner. Følgende faciliteter lukkes på sæsonbasis hvert år. De vil være lukkede fra den 21. september til den 22. april:
  • En af swimmingpoolene
  • Tillægsgebyr for kæledyr: EUR 25 pr. kæledyr pr. nat
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr
  • Gebyr for sen indtjekning mellem kl. 11.00 og kl. 18.00
  • Gebyr for baby-/barneseng: 11.0 EUR pr. dag
  • Gebyr for ekstra seng: 50.0 EUR pr. nat

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Den udendørs pool har åbent fra maj til august.
  • Overnatningsstedet har forbundne/tilstødende værelser, som kan være til rådighed, afhængig af tilgængelighed. Gæster kan anmode om disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne på reservationsbekræftelsen.
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.
  • Ved indtjekning skal gæster enten fremvise en negativ antigen-test for COVID-19 eller dokumentation for fuld vaccination mod COVID-19.
  • Kravet om en negativ COVID-19-test gælder for alle gæster i alderen 16 år og derover, og testen skal være taget maks. 48 timer inden indtjekning. Kravet om dokumentation for vaccination mod COVID-19 gælder for alle gæster i alderen 12 år og derover. Gæster skal være færdigvaccinerede mindst 14 dage inden indtjekning.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider