Tropic Park Hotel

Malgrat de Mar, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 50 m
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Barcelona (BCN): 81.0 km (59 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i kystbyen Malgrat de Mar, lige ud til havet og stranden ved Costa del Maresme, som er en region fuld af kultur, arkitektoniske bygningsmonumenter, museer, restauranter og barer samt gode forbindelser til Barcelonas olympiske landsby (Vila Olímpica), Girona og Costa Brava. Der ligger også masser af forretninger i området, mens der til lufthavnene Girona-Costa Brava og Barcelona El Prat De Llobregat er henholdsvis omkring 36 og 83 km.

Der er tale om et moderne og komfortabelt 4-stjernet hotel, som åbnede sine døre første gang i 1990. Det tilbyder personlig service og de mest moderne faciliteter, herunder er der tilmed mulighed for at arrangere konferencer og kongresser på hotellet. Der er i alt 204 værelser på dette klimatiserede strand-hotel, og gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er vekselbørs og elevator. De yngste gæster kan boltre sig på legepladsen og i miniklubben, og mad og drikke sørges der for i caféen, baren og restauranten. Tillige er der også en fjernsynsstue, trådløs internetadgang og en garage på stedet, og mod betaling kan gæsterne stille bilen på parkeringspladsen og bestille roomservice og vasketøjsservice på hotellet.

De rummelige og komfortable værelser er udstyret med et nøglekortsystem og tilbyder udsigt til enten haven, swimmingpoolen eller havet. Alle værelser rummer eget badeværelse med badekar og hårtørrer samt en altan, og mod betaling kan gæsterne desuden reservere værelser i kategorien Superior. Herudover er der også klimaanlæg, radiator, satellit-tv, minibar, køleskab, radio og safeboks på hvert enkelt værelse, og børnesenge og børnestole tilbydes uden beregning.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider