Riad Clé De Sol

Marrakesh, Marokko Flag - Marokko

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Spa
  • Lufthavn Marrakech (RAK): 39.1 km (55 mins)

Hotelinformation

Riad Clé De Sol ligger på promenaden i Ghmat, kun 10 minutters kørsel fra Anima Garden og Toubkal Nationalpark. Dette Bed & Breakfast 4 ligger 30,4 km fra Agdal Haver og 32,2 km fra Oasiria Water Park. Føl dig hjemme i et af de 13 værelser med individuelt møblement, der desuden har tabletter og fladskærms-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med bruser samt gratis toiletartikler og hårtørrer. Faciliteter inkluderer pengeskabe og separate siddeområder, samt telefoner med gratis lokalopkald. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Ourika Valley - 0,1 km
Toubkal Nationalpark - 4,1 km
Anima Garden - 4,6 km
La Clédes Huiles - 9,6 km
Dar Taliba - 9,6 km
Ecomusée Berbere - 9,6 km
Safranerie - 9,6 km
Nectarôme - 9,6 km
Ecomusée Berbere - 11,8 km
Aqua Fun Club - 14,4 km
PalmGolf Marrakech - 20,6 km
La Plage Rouge Swimmingpool - 23,2 km
Agdal Haver - 30,4 km
Oasiria Water Park - 32,2 km
Menara Shoppingcenter - 34 km

Den foretrukne lufthavn for Riad Clé De Sol er Marrakech (RAK-Menara) - 35,6 km

Gæsterne har blandt andet adgang til hurtig indtjekning, hurtig udtjekning og en døgnåben reception. Mod et tillægsgebyr har gæster adgang til lufthavnstransport tur-retur (døgnet rundt) og afhentningsservice fra togstationen. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan nyde massage og kropsbehandlinger. Du kan drage fordel af rekreative faciliteter, såsom en udendørs pool, et dampbad og udlejningscykler. Andre faciliteter på dette Bed & Breakfast inkluderer gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og spillehal/spillerum. Det er nemt at komme omkring og besøge destinationerne i nærheden med transportservicen (tillægsgebyr). Tilfredsstil din appetit i dette Bed & Breakfasts restaurant ved poolen, få en drink i baren/loungen, og nyd udsigten til haven. Du kan også spise på stedets kaffebar/café. Tag med til en gratis reception med spisning og mød de andre gæster. Tag forbi baren ved poolen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis morgenmad med tilberedning efter bestilling serveres dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.30.
  • Gebyr for lufthavnstransport: 300 MAD pr. køretøj (enkelt)
  • Der er mulighed for pengeskab på værelset mod et tillægsgebyr

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette Bed & Breakfast inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Op til 2 børn i alderen 1 år og derunder kan overnatte gratis på deres forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Ingen kæledyr er tilladt på hotellet. Dette gælder også servicedyr som f.eks. førerhunde.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider