W Abu Dhabi - Yas Island

Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater Flag - Forenede Arabiske Emirater

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 5 km
  • Lufthavn Abu Dhabi International Airport (AUH): 7.7 km (12 mins)
  • Nærmeste strand/badested: 2 km
  • Nærmeste centrum: 5 km
  • Bar: 3 stk.
  • Elevator
  • Restaurant: 3
  • Rengøring pr. uge: 7

Hotelinformation

Luksuriøse W Abu Dhabi - Yas Island ligger på den kunstige ø Yas i Abu Dhabi og byder på moderne, trendy indretning samt lækre faciliteter. Hotellet har et unikt design, og en del af hotelbygningen strækker sig ud over havet. Fra W Abu Dhabi – Yas Island har du også udsigt over Yas Marina Circuit, Abu Dhabis Formel 1-bane, hvor Formel 1-sæsonen afsluttes med en spændende og actionfyldt fest. Her får du en oplevelse, du sent vil glemme.

På hotellet venter en række bekvemmeligheder for at sikre dig en så vellykket ferie som muligt. Der er et lækkert designet poolområde, hvor du kan slappe af efter en dag ude i bylivet, en spaafdeling med afslappende og skræddersyede behandlinger, et veludstyret motionsrum samt flere restauranter, hvor du kan nyde velsmagende retter fra alverdens køkkener. På hotellet findes også flere charmerende barer, og ved poolområdet kan du hygge dig i den indbydende bar, hvor der er cocktails og musik fra hotellets dj's.

Hotellet tilbyder komfortable og rummelige værelser med balkon. Indretningen er lige så moderne og stilfuld som resten af hotellet. Hvis du er interesseret i motorsport, anbefales det at vælge et dobbeltværelse spectacular med udsigt over Formel 1-banen - en helt særlig udsigt, du ikke finder på mange hoteller i verden. For de eventyrlystne tilbyder Yas Island en overflod af aktiviteter, lige fra nattelivet på Yas Beach Club til temaparkerne Ferrari World og Yas Waterworld.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider