Hotel Servigroup La Zenia

Orihuela, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Opvarmet pool
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 50 m
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Alicante (ALC): 70.2 km (50 mins)
  • Internet
  • Pool

Hotelinformation

Hotel Servigroup La Zenia har en fantastisk beliggenhed ved havet, i et roligt boligområde og omgivet af to strande, kun 20 m fra hinanden.

Hotel Servigroup La Zenia, med sin uovervindelige placering i strandpromenaden, er i et roligt boligområde omgivet af to strande, kun 20 m fra den anden.

Det er til sportsfans med sin Locaiton 5 km fra Torreviejas centrum og med forskellige sportsmuligheder i nærheden, såsom ti golfbaner, to marinaer og en rideklub.

Sidste forbedringer blev foretaget i 2006 for at betjene ajourførte faciliteter til gæsterne.

Dette hotel er et moderne og behageligt hotel, især velegnet til familier. Hotel Servigroup La Zenia, der tilbyder en uovertruffen placering i strandpromenaden, ligger i et roligt boligområde og er omgivet af to strande, kun 20 meter fra den anden. Hotellet ligger kun 5 kilometer fra Torreviejas centrum med forskellige sportsmuligheder, såsom fem golfbaner, to marinaer og en rideklub, alle kun få minutter væk.* Gæster kan spise på restauranten på stedet, der serverer lækkert køkken i en Intimt atmosfære med behagelig udsigt over havet og poolen. Efter en trættende dag kan de slappe af i den hyggelige bar, der tilbyder en række lækker cocktails sammen med live underholdning hver aften.

  • Hotellet har to fremragende svømmebassiner ved havkanten, en af ​​dem til børn, en solterrasse med solbed og parasoller, haveområde med palmer, børns legeplads og en tennisbane. Wellness Center inkluderer opvarmet swimmingpool, fitnesscenter, sauna, dampbade, boblebad, vandmassager og skønhedsbehandlinger.

  • Hotellet leverer flere fuldt udstyrede konferencelokaler med smuk havudsigt.

  • Hotellets generelle faciliteter inkluderer; Banketfaciliteter, børns legeplads, børns swimmingpool, cocktailbar, konferencefaciliteter, valutaudveksling, faxfaciliteter, gymnastiksal, sundhedsklub, internetadgang, Jacuzzi / Whirlpool, Lift, Lounge, Massage Service, Parkeringsfaciliteter, Reception, Restaurant, Room Service , Sauna, Spa, Steam Room, Tennis Court.* Hotellet kan prale af 220 rummelige værelser, alt sammen med aircondition, komplet badeværelse og balkon, der giver smuk havudsigt.

  • De generelle faciliteter i værelserne er; Terrasse, hårtørrer, opvarmning, sikker på værelset, internetadgang, privat badeværelse / ensuite, telefon, tv.

    • ImportNat BEMÆRK: For enhver aflysning er agenturet forpligtet til at betale hotellets etablering som kompensation, hvor beløbet svarende til en nat for størrelsen af ​​opholdet i det / de reserverede rum (r) ikke kan refunderes.

I tilfælde af aflysning af reservationen inden for 7 dage før den planlagte ankomstdag (starter kl Vær forpligtet til at betale hotellets etablering som kompensation, beløbet svarende til 100% af størrelsen af ​​opholdet i det / de reserverede rum for hver klient, der ikke har vist sig, ikke kan refunderes.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider