NURA Condor

Playa de Palma, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 400 m
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 7.6 km (8 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar

Hotelinformation

Dette strandhotel ligger på øens sydkyst i en forholdsvis rolig beliggenhed. En forbindelse til det offentlige transportsystem er mindre end 100 m væk, hvilket gør ture til byens centrum og dets udvalg af forskellige butikker og underholdningssteder, restauranter, klubber og barer til en enkel affære. Den smukke ø byder på attraktion for enhver smag, hvilket betyder, at ingen kommer til at kede sig.

3 enkeltværelser og 27 dobbeltværelser er fordelt på 4 etager og kan nås med elevator. Receptionen i lobbyen er bemandet døgnet rundt. Hotellet tilbyder bagageopbevaring, pengeskab, børnepasning, lægehjælp, vaskeservice, et konferencelokale og et møntvaskeri. Der er trådløs internetadgang på offentlige områder. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. En have giver ekstra plads til hvile og afslapning i det fri. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer på parkeringspladsen uden ekstra gebyr. Aktive gæster, der ønsker at udforske det omkringliggende område på cykel, vil sætte pris på cykeludlejning. Cykelopbevaring er også tilgængelig.

Aircondition og centralvarme sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. En balkon eller terrasse er blandt standardfaciliteterne på nogle værelser. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. En telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler, en radio og WiFi (mod betaling) sørger for alt det nødvendige for en behagelig ferie. Badeværelserne er udstyret med bruser og hårtørrer.

Uanset vandet kan gæsterne altid finde en forfriskning i en af de 2 indendørs og udendørs pools. Der er en terrasse med liggestole og parasoller. Der er også en snackbar ved poolen. Hotellet tilbyder et omfattende udendørs sportsprogram, herunder cykling/mountainbike, tennis, beachvolley og paddle-tennis. Med vandski, kanosejlads, kajaksejlads og dykning til rådighed, vil fans af vandsport have masser at vælge imellem. Sports- og fritidsfaciliteterne på hotellet omfatter et fitnesscenter, bordtennis og billard. Der er spa og solarium i wellness-området. Aktivitetskoordinatorer arrangerer et underholdningsprogram for voksne og børn.

Spiseområdet omfatter en restaurant med aircondition og en bar. Halvpension kan bestilles. Der tilberedes en lækker og varieret buffet til morgenmad og aftensmad hver dag, og en fast menu kan bestilles til frokost. Hotellet tilbyder også snacks. Hotellet tilbyder et udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider